Tuča supružnika
Profimedia
Tuča supružnika

Profimedia

Tuča supružnika, Foto: Profimedia

Za sada je nepoznato šta je bio povod da S.P. na taj način napadne supruga, ali se zna da su M.P. od daljeg zlostavljanja spasile komšije, koje su u pomoć pozvale policiju, piše ovaj podgorički dnevnik.

Dramatičan događaj, koji se umalo mogao završiti i tragedijom, zaustavila je policijska patrola, koja je zakucala na vrata porodičnog doma zavađenih supružnika.

Prema nezvaničnim informacijama, ubrzo potom S.P je privedena, a njen muž je odveden u Urgentni centar Kliničkog centra, gde su mu konstatovane povrede i ukazana medicinska pomoć.

"Sumnja se da je S.P., nakon verbalnog konflikta sa mužem, uzela staklenu čašu, koju mu je slomila o glavu, a onda ga je otvorenim šakama udarala po licu. Zatim je, kako se veruje, dohvatila kuhinjski nož i zamahivala ka njemu. Ipak, da nije samo reč o bezazlenom zamahivanju, govore konstatovane povrede M.P, u vidu posekotina po rukama i leđima", ispričao je sagovornik "Dnevnih novina" blizak istrazi, i dodao da će protiv S.P biti podneta krivična prijava zbog nasilja u porodici i nanošenja lakših telesnih povreda.

Iz policije upozoravaju da je sve više slučajeva nasilja nad muškarcima, fizičkog i psihičkog, ali kada je u pitanju statistika o podnetim krivičnim prijavama, ta brojka je i dalje neznatna.

Komentari (6)

NIJE DZABE!!!

24.08.2016 13:46

Boj ne bije svijetlo oruzje,vec boj bije srce u junaka! S'obzirom na mentalitet,ko zna kroz kakav je pakao prolazila i cutala!A,onda su otkazale kocnice,usla je u crveno i ostatak je u novinama!

sasa

24.08.2016 14:28

@NIJE DZABE!!! - pa i neka ga bije kad je sonja! trebao ju je vezat za noge da visi i zvat njene pa nek dodju da vode stoku kuci!

Batina ima dva kraja

24.08.2016 16:07

@NIJE DZABE!!! - E,Sasa,sanjaj! To vise nece da moze!!! U ovoj drzavi nista se ne radi,sem na tim programima zastite zrtvama nasilja!I nasilnika kakav si i ti! Pa to vise neces smeti ni da pomislis,a ne da uradis!Pa,bas,dosta vise nasilnika i zena koje su slucajno pale niz stepenice!

чедо

24.08.2016 18:19

@NIJE DZABE!!! - Onda "nije dzabe" ni kad neki muskarac prebije zenu...

ja

24.08.2016 15:17

Ima li sigurna kuca za nas muskarce?Kako stvari stoje i nama ce trebati. Pozdrav za Djetica!Sad brate u teretanu i spreman da je docekas.

2KD

24.08.2016 20:13

Kada sam vise puta napomenuo da postoji nasilje na muskarcima ,gospoda urednici nikad nisu objavili moje komentare,iz njima znanih razloga.A sto se crnogoraca tice ,pa mora da se zna ko u kuci nosi brkove