Milan Vasić
Zoran Ilić
Milan Vasić

Zoran Ilić

Milan Vasić, Foto: Zoran Ilić

Iako je ljubavna scena koju u ovom ostvarenju imaju Brankica Sebastijanović i Marija Stokić podigla prašinu u javnosti, Milan kaže da je to deo njihovog posla i profesionalnog pristupa.

Na pitanje da li bi pristao da ima gej scenu i poljubi se sa muškarcem, miljenik žena uz osmeh kaže:

- Mnogo okolnosti mora da se poveže i da sve bude kako treba da bih pristao na tako nešto. Potrebno je da to bude vrhunski scenario, vrhunska produkcija, mnogo para i vrhunski reditelj. Prosto, mora da postoji dobar razlog da se tako nešto desi, pa da o tome razmislim - rekao je Milan za naš list i tako nam stavio do znanja da je za njega dobro urađen posao i sama glumačka umetnost iznad svih predrasuda.

U ulozi Maneta je briljirao, a njegova starija koleginica Nela Mihailović ga podržava u vezi sa homoseksualnim scenama na filmu. Ona kaže svesrdno podržava pripadnike gej populacije.

- Pre 15 godina nismo mogli da zamislimo „Paradu ponosa“ u Beogradu, a u poslednje dve godine prolaze potpuno mirno, kako i treba. Vremena se menjaju, gej populacija se bori za svoja prava. Ma koliko zvučalo uopšteno, svako ima pravo na lični izbor u životu i ja svakom dozvoljavam da živi svoj život onako kako želi - ističe Nela.

Bojana Ordinačev, koja se takođe našla u glumačkoj ekipi u nastavku „Zone“, kaže da je u umetnosti sve dozvoljeno i da bi ona, da joj je ponuđena, odglumila tu scenu najbolje što može.

- U umetnosti su dozvoljene razne stvari. Da sam igrala tu ulogu u „Zoni“, pristala bih na poljubac sa ženom - kaže ona.

POGLEDAJTE JOŠ:

 

Komentari (3)

nedjo

28.01.2017 20:15

a da igra masovnog ubicu?

Vanja

28.01.2017 20:30

Prvo nauci (ako je to uopste moguce) da glumis!!!

momazver

29.01.2017 19:13

Kol'ko ja vidim,IMA pedera,al NEMA para!