policija rotacija
Profimedia
policija rotacija

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

Policija je juče obaveštena o "sumnjivim okolnostima" u Ulstrupu, selu jugozapadno od Randersa, 183 kilometra severoistično od Kopenhagena.

Prema pisanju lista "Ekstra bladet", žrtve su jedan par i njihovo četvoro dece - dva dečaka i dve devojčice, u dobi od tri do 16 godina.

Policija je danas saopštila da su tela pronađena u kući u kojoj su nastradali živeli, ali za sada nema više detalja, preneo je AP.

Ovakvi slučajevi retki su u Danskoj.

Bilo je nekoliko slučajeva ratnih vojnih veterana koji su služili na Balkanu, Iraku ili Avganistanu i koji su počinili ubistvo po povratku u Dansku.

Komentari (4)

Tamara

10.01.2017 17:05

Znamo odmah da nije kod nas i automatski je stres manji odnosno potpuno nam je svejedno BOMBARDOVANJE IZ DANA U DAN jer je VAS cilj jedinstven ... ha ha ha ... Kako god razumemo vasu tugu TUGU SVIH VAS MEDIJA U SRBIJI sto vam je uskraceno to zadovoljstvo da naslov bude ''SRBIN pobio celu porodicu'' ... i dok mi sutra shvatimo da se SRBIN zove MARADONA TARZAN IGNJACIO nikome to vise nije vazno ... Zasto to radite ? Koja je svrha ? Da li mi to moramo da saznamo ? Shvatate li VI svoj kontraefekat ?

Andja

10.01.2017 19:52

@Tamara - @Tamara .. ti nisi pri sebi .,,

nevenka uzelac

10.01.2017 20:47

@Tamara - sta je bre koji ti je ku..,, je,,,,, te maradona-tarzan-vinetu-ronaljdinjo pa i nas grigorinjo.

Joca

10.01.2017 22:33

@Tamara - Svaka cast na komentaru !!!