Žarko Stojanović
Petar Marković
Žarko Stojanović

Petar Marković

Žarko Stojanović, Foto: Petar Marković

Žarko je danas ušao u karantin, a rijaliti počinje sutra.

Majka Biljana je emotivnim rečima koje je objavila na Fejsbuku ispratila svog sina:

- Srećno sine Žarko!!! Nadam se da ćeš pokazati svoju lepu ličnost i čvrst karakter kada te neko bude tražio, sa svojim lepim osmehom i milom dušom, svojom inteligencijom... Ma, upotrebi sve, i dobro i loše u zavisnosti ko se kako prema tebi bude ophodio. I najvažnije, čuvaj se i misli na mamu, na nas.

Pred ulazak u najveći rijaliti šou na ovim prostorima, Žarko je priznao da mu "na živce" idu pevač Lepi Mića i starleta Maca Diskrecija, te da se neće provesti dobro ukoliko ga budu verbalno napali.

- Gledao sam "Magazin In" u kojem je gostovao taj Lepi Mića. Video sam da je teški ludak. Podseća me na Maju Nikolić. On je muška verzija nje, a pošto me je ona napadala u "Velikom Bratu", verujem da će i on. Samo neka proba. Jedva čekam da me napadne taj debil od Lepog Miće. Ja sa tim debilima lako izađem na kraj, jak sam rijaliti igrač, imam već jednu pobedu iza sebe - izjavio je budući stanovnik "Zadruge".

Žarko Stojanović

print screen

Oproštajna poruka, Foto: print screen

Komentari (3)

Ujka Zitko PFK

05.09.2017 16:45

Ova ko da je sina ispratila u vojsku.Zbogom pameti.

Manja

05.09.2017 21:42

To je taj sto ocrni nas Srbe u Francuskoj i nalagao za sve pare i jos zaradio za restoran.Retko odvratno i pokvareno stvorenje kao i JG. Kao da su brat i sestra.

Mirka

06.09.2017 11:43

Zarko pobedjuje.