Mirza Selimović
Privatna arhiva
Mirza Selimović

Privatna arhiva

Zaljubljeni: Mirza Selimović sa devojkom Jelenom, Foto: Privatna arhiva

Mirza Selimović jedan je od najzaposlenijih pevača u „Grandu”, ali uprkos brojnim nastupima, izdvojio je malo vremena kako bi devojci Jeleni Knežić priuštio odmor iz snova. Mladi par je letovao u Pargi, odakle nosi lepe uspomene i preplanuli ten, a pobednik „Zvezda Granda” od pre nekoliko sezona i inspiraciju za nove pesme!

Mirza Selimović

Privatna arhiva

Ovakav odmor zaslužuje selfi: Mirza kaže da obožava Grčku, Foto: Privatna arhiva

 - Volim Grčku i sva mesta u njoj, sviđa mi se mentalitet ljudi, more, a posebno Jonsko, pa sam zato izabrao Pargu. Pored divnih plaža, postoje važne istorijske građevine, koje obavezno treba posetiti. Išli smo automobilom, pošto i Jelena i ja volimo da uživamo u vožnji i predelima. I nismo se pokajali što smo najviše vremena proveli u Pargi, jer se ne zna šta je bilo lepše - more, plaže, ljudi, stara tvrđava, restorani, muzika - kaže Selimović i dodaje:

Mirza Selimović

Privatna arhiva

Mirza danju uživa na plažama... Foto: Privatna arhiva

 - Već prvog dana sam iznajmio motocikl, pa smo se vozali i tražili neke skrivene plaže, trudili smo se da svaki dan bude drugačiji - otkrio nam je talentovani pevač, koga još od 2014. godine, kada je trijumfovao u najpoznatijem i najdugovečnijem muzičkom takmičenju u regionu, nazivaju naslednikom Zdravka Čolića.

Mirza Selimović

Privatna arhiva

A noć je rezevrisana za duge šetnje... Foto: Privatna arhiva

Mirza ne krije da je romantičan, pa se trudio da svojoj dragoj priredi trenutke za pamćenje.

- Najlepše se osećam kad sam na moru. Uveče lagana večera, riba i belo vino sa njom... Može li bolje? Jedno veče dok smo sedeli u restoranu na obali osoblje je diglo goste na noge, pa smo svi igrali uz sirtaki, bilo je zaista predivno. Postoji još prelepih momenata, ali ne mogu baš sve da vam otkrijem - ispričao je za „Alo!” popularni pevač i dodao da će svojoj Jeleni prirediti još neko romantično putovanje, ali pre toga ga čeka velika američka turneja, koja će trajati od kraja avgusta do kraja septembra.

On ne krije da je grčka muzika na njega delovala inspirativno, ali za nove pesme ima vremena, budući da je tek snimio spot za duet „Da se opet rodim” sa Ivanom Selakov, čija se promocija očekuje u drugoj polovini avgusta. U pitanju je pesma Pere Stokanovića, koja je postala popularna u izvođenju Sinana Sakića pre dvadesetak godina, a Mirza i Ivana su je odenuli u novo pop ruho.

 

Komentari (8)

Samo pitam

07.08.2017 08:43

Kako to nase cure sve imaju neke Berkovice, Selimovice, Ljajice...? Svaka cast svakome pa i tim momcima, samo me interesuje gde su Petrovici, Kovacevici, Markovici...? Jesu li ti momci operisani?

rs

07.08.2017 09:20

@Samo pitam - Jbg kad samo oni pobedjuju a one oce samo te sto pobedjuju

biljana jokanovic

07.08.2017 09:38

@Samo pitam - operisi ti mozak dok nije kasno.sta vas briga ko se s" kim zabavlja i kako je ime jednoj ili drugoj osobi.cudime da ne prozoves i nasu teniserku sto se udaka za nemca a ne za naseg srbina od bosne ili crne gore.

ax

07.08.2017 14:02

@Samo pitam - Sve je to lepo dok ti ne odvede decu u Tursku i onda maloletne ćerke uda, naravno uz naknadu. Zato treba da pogledate ispovest majke kojoj je bivši odveo decu u Tursku. Nikad krst netreba da leže zajedno u krevet sa polumesecom.

Zorica

07.08.2017 15:06

@Samo pitam - Verovatno ih paze a lepi su pogotovo ovaj od Radmile je ubica za žene pevaci popularni

Ina

07.08.2017 17:46

@Samo pitam - Ti su sa Severinama,Nikolinama.... ili kete uz kafu danima po kafanama..

Cica

07.08.2017 20:29

@Zorica Kakav je Haris Berkovic "ubica za zene"?! Jeste pobednik ZG, ali kao muskarac ima ruznjikavo lice, ogroman nos, naravno nabildovani misici, hemija uradila svoje i gde je tu prirodna lepota, seksipil i privlacnost? Nek zahvali Radi sto ga ima na naslovnicama, a sto se tice pesama ne znam ni sta peva. ZG su postale previse brojne tako da je gotovo nemoguce nekog propratiti pa makar bio i pobednik.

Els

08.08.2017 12:10

Ma i ove nase samo da ima ko da ih finansira i placa ruckove,skupocene poklone,izlaske i letovanja.PRODALE BI VERU ZA VECERU.A mi smo sami krivi sto neki nas neode u Bosnu da pobedi,malo sutra.