Stojanović i Đukanović
Alo!
Stojanović i Đukanović

Alo!

Stojanović i Đukanović, Foto: Alo!

- Kažu mi da se jedno ciganče iz voždovačkih kafića osililo, te da me u svojoj jutarnjoj emisiji na TV „Kopernikus“ blati što drugačije mislim od njegovog stranačkog šefa. To me odmah asociralo na reči moje babe Desanke: „Nije problem, sinko, kad te vaške jedu zavrat, već problem nastaje kad počnu da te jedu iz čarapa“ - napisao je Stojanović na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk i dodao: “Izgleda da su se neke vaške iz čarapa osilile.”

- Eto, taj radikalski klon, kojeg je Šešelj zaključavao u zemunskom Magistratu da piše monografiju SRS, osmelio se da se obruši na spskog generala. Ćutao sam, Vladimire, dok si me kao zamenik člana Odbora za kontrolu službi bezbednosti cinkario kod Vučića da sam veoma zahtevan prema službama bezbednosti, te da ih satirem. Nagrađen si zbog toga i postao si član Predsedništva SNS-a. Ćutao sam i kada si po zadatku blatio visokopozicionirane stranačke koleginice. Ćutao i na tvoje molerske zahvate u Lutriji Srbije. Ćutim i sada kada znam da spremaš sumnjivi doktorat kod svog stranačkog kolege Martinovića - nastavio je Stojanović u istom stilu, dodavši da ako ćuti, ne znači da ne zna ili da mu manjka hrabrosti da kaže.

- Ćuti, Vladimire, bolje ti je! Ne bi ti, Vladimire, mogao biti kod mene ni u stroju trećepozivaca - poručio je Stojanović na kraju svog, malo je reći, šokantnog pisanija.

Sa druge strane, Vladimir Đukanović je poručio Stojanoviću da je nebitan, ali i da se otrezni.
- Ti to nešto o meni? Nikada te u životu nisam pomenuo u emisiji, jer nemam potrebu. Nebitan si - naveo je u svom odgovoru Đukanović, poručivši mu: “Sram te bilo”.

- O kakvom si “krečenju” ćutao? Što ne progovoriš? O kakvom “doktoratu” kod Martinovića pričaš? Nikad u životu nogom nisam kročio na Pravni fakultet u Novom Sadu. O kakvom “cinkarenju” pričaš? O onom kada si sa rođakom Šutanovcem nameštao svoje stranačke kolege kod Saše Jankovića? - upitao je Đukanović bivšeg poslanika SNS-a Momira Stojanovića.
- Sram te bilo! Otrezni se, Momire, opet si se napio - stoji na kraju Đukanovićevog odgovora.

Napao i vlast u Nišu!

Čini se da Momir Stojanović, koji je nekada ponosno stajao na strani naprednjaka, koristi svaku priliku da oplete po članovima SNS-a. Tako je u julu žestoko napao vlast u Nišu, optuživši nove čelnike da su diplome i zvanja stekli nezakonito. “Okruženi polusvetom, vešti u silovanju zdravog razuma, oni neprocenjivo znaju da se postave u igrama moći i uticaja. Nezakonito stečenim diplomama i zvanjima oni prete, ucenjuju i plaše građane, krijući se iza viših autoriteta”, kazao je Stojanović, koji je u Nišu nosilac liste grupe građana “Iskreno za Niš”.

Komentari (14)

Сава Прокоповић из Ритопека

26.08.2016 20:30

То се нас не тиче. Узгред, газда Коперникуса је из Ниша, одакле је овај Момир, па можда овај молер са Вождовца ради по задатку.

mara

26.08.2016 20:49

Svaki dan nas obraduju sa novim recnikom,, moral i ljudskost su im na nivou. E moji politicari kad cete nesto pametno reci u uraditi,Kako ste odgojeni i ko vas je vaspitao,, sramota ako znate sta je to.

dasa

26.08.2016 21:05

Ovaj moler može samo da okreči neki hodnik ili ako mu i to daju.Nije ni čudo kad ministar vojni je bio šoferTabakovićke može i ovaj da kreči pa će da bude ministar pravde.Jadna državo u šta te dovede ovaj što se ne skida sa pinka kao da je u rijaliti.Nema razlike.Gde vidi penzionera ,otima torbu.Sila nema šta.

Deja -Vu

26.08.2016 21:20

Đuka zvani Bizon.

momazver

27.08.2016 12:38

@Deja -Vu - ...misliš *mising link*?

branko1

26.08.2016 21:26

General neispunjenih ambicija,sujetan a bezvredan.Šta će drugo da radi osim da loče I priča bajke o sebi uz omalovažavanje drugih.Ništarija.Predlažem mu savez sa Živkovićem.Isti kalibar,ista inteligencija I isti ništavluk

Predrag

27.08.2016 06:16

@branko1 - Djukanovicu ti li si?

Steva

26.08.2016 21:32

Bravo Momire.

e moja Srbijo

26.08.2016 21:44

i sledeci put bojkotuj izbore, ako ih Ikada ponovo bude. U Blatu smo Najstrasnijem, bol i tuga

nedjo

26.08.2016 23:04

obicna bagra ,koja bi za fotelju i majku rodjenu prodala

Minja

27.08.2016 00:06

Generale, ne daj gorima od sebe da te tako nisko napadaju.

Predrag

27.08.2016 06:13

Vladimir Đukanović nije služio vojsku iako je trebao (rodjen 1979). Toliko o njegovom patriotizmu.

Сава Прокоповић из Ритопека

27.08.2016 17:32

@Predrag - Има право по закону. Он је ромска национална мањина. Националне мањине не иду у Српску војску.

VBA

27.08.2016 08:43

Tako je generale. Pozz iz Bgda.