Kendra
screenshot Youtube
Kendra

screenshot Youtube

Kendra, Foto: screenshot Youtube

Pored činjenice da uopšte nema talenta za pevanje (ili repovanje), najbizarnija je činjenica da je za pesmu koja nema baš nikakvu melodiju i mogla bi se svrstati u žanr bizar-popa, inspiraciju pronašla u seriji "Izgubljeni u svemiru".

Kendra se pojavljuje sa kostimom vanzemaljca i potpuno isprepada Doktora Smita (koga je u seriji tumačio pokojni glumac Džonatan Haris).

Zatim, Kendra opseda Doktora Smita tako što se u svemirskom brodu pojavljuje na ekranu dok igra u ritmu muzike, a ona, čak, u ovom video zapisu razmenjuje nežnosti sa robotom. Mnogi korisnici Jutjuba ovaj video su nazvali najvećom katastrofom ikada.

Inače, Kendra je jedna od tri lepotica koja je pre deset godina živela u kući Hjua Hefnera, a kasnije je izjavila kako joj je to bio najgori period u životu. Nakon što je napustila Plejboj vilu udala se za Hanka Basketa sa kojim je dobila dvoje dece i sa kojim je učestvovala u rijalitiju "Kendra On Top".

Pre dve godine, par je bio u centru skandala, kada je Henk prevario sa tranvestitom, zbog čega im je pretio razvod, ali je na kraju Kendra ipak oprostila suprugu neveru.