ilustracija
shuterstok
ilustracija

shuterstok

ilustracija, Foto: shuterstok

On je u žižu javnosti došao nakon što je, razočaran usvoju bivšu ljubav, napravio lažni nalog na Instagramu koji je nazvao imenom svoje devojke, dodajući uz to reč “kučka” i godine njenog rođenja. Da bude jasnije o kojoj devojci se radi, S. G. je objavio i nekoliko fotografija na kojima je potpuno obnažena, a koje su očigledno nastale u vreme dok je njihova ljubav cvetala, kao i skenirani prikaz njene lične karte, adresu, naziv beogradske firme u kojoj radi, ali i fotografiju mladića sa kojim se njegova bivša devojka viđala. Uz sve to, Turčin je dao i kratak opis:

Ona se vratila u Vranje, on preti iz Kušadasija

Kako “Alo!” saznaje, A. T. (24) se nakon svega vratila u Vranje zbog pretnji, ali i sramote koju je doživela. Dala je otkaz u firmi u kojoj je radila i prekinula svaki kontakt sa većinom prijatelja. Turčin je sa druge strane nalog napravio sa bezbedne udaljenosti od našeg krivičnog zakona, iz Kušadasija.

- Došao sam u njen grad da izgradim posao i život. Ona je svakog dana dolazila kod mene, vodili smo ljubav, primala je moje poklone. Šestog dana sam je zatekao u krevetu sa njenim menadžerom. Znam da će mnogi reći da je ružno ovo što radim, ali... Već sam u glavi video njene slike u novinama. Pisalo bi da sam je ja ubio... Hvala bogu da nisam - napisao je Turčin.

Usledile su ozbiljnije i preciznije namere.

- Uzeo bih nož i ubo bih je u grudi nekoliko puta. Gledao bih kako se guši u sopstvenoj krvi, ali nije vredna toga - napisao je Turčin, pravdajući svoje namere time da su u vezi bili dve godine i da nije mogao da podnese da ga prevari po 30. put.

Međutim, ova priča ima sasvim drugu verziju, koju je iznela Vranjanka i koje je stiglo u Više tužilaštvo. Devojka je potvrdila na saslušanju da se sa momkom iz Kušadasija zabavljala i da su raskinuli nakon dve godine. Od tog dana je počeo da je progoni i prati. Dolazi pred njen stan, poziva njenu sestru, prijatelje, kolege...

Nudio nagradu od 200 evra

Kako “Alo!” saznaje, S. G. je iz Kušadasija na Instagramu nudio oko 200 evra za informacije o kolegi njegove bivše devojke sa kojim je izlazila. Međutim, niko nije želeo da mu pomogne i da mu kaže njegovo ime i prezime.

- Kada nisam pristala da se pomirimo, počeo je da mi preti da će me ubiti, zaklati... Povod za to je fotografija iz jednog restorana u kojem sam sedela sa prijateljem i koju je postavio na Instagramu. S. G. mi je tada napisao: “Umrećeš na tom hladnom podu, razumećeš da ne treba da izlaziš sa momcima dok ja patim” - rekla je A. T.

Kako “Alo!” saznaje, Turčin je pisao svojoj devojci da ispred njegove kuće u Kušadasiju “stoje parkirani dva ‘poršea’ i jedan BMW, da je njihova vrednost oko 500.000 evra i da mu nije problem da da 50.000 evra, a kamoli 15.000 evra da je ubiju!

- Tvrdio je da će “organizovati tim koji će me ispred kuće sačekati, pretući i zaklati. Plašim se za svoj život, za živote članova porodice i prijatelja” - izjavila je A. T.

Komentari (5)

Maja

08.06.2017 21:17

I kod nas ima svasta...ko je terao da se... Sa *urcima

Sonja

08.06.2017 21:24

Drage naše devojke a zašto se upuštate u ljubavne veze sa strancima, pogotovo ovima iz tih primitivnih država, gde još uvek postoji krvna osveta!? Šta li je vama, bolesnice primitivne?

Sanja_Bgd_Bre

09.06.2017 21:13

@Sonja - Lova i pokloni... Samo ih pare interesuju!

bugi

08.06.2017 22:28

Sram te bilo guzicis se sa Turcinom ,mada nase vole one iz Dubai-a .idu navodno poslovno tamo licno sam ih vidjao sa arapima .Nema kod njih labavo njihove zene su postene moze proci Bred Pit nece ga pogledati .A vi ?? skacete na sve ko ima bolji novcanik.

momazver

09.06.2017 09:31

Ovaj Turčin ko neka pedantna picajzla.Namaži tu svoju petrolejom i on ima da otpadne,a njegova statistika o tvojh tries prevara ladno ode u istoriju.