Janko i Biljana Tipsarević
instagram / biljanatipsarevic
Janko i Biljana Tipsarević

instagram / biljanatipsarevic

Janko i Biljana Tipsarević, Foto: instagram / biljanatipsarevic

Janko se, takođe, plašio da njevova supruga Biljana neće imati strpljenja da gleda njegove muke.

- Bio sam toliko depresivan dok sam se borio sa tumorima na stopalu da sam se plašio da će me supruga Biljana ostaviti - otkrio je Tipsarević.

Janko je otkrio da je Biljana dokazala koliko je hrabra u teškim danima i da je zaslužila divljenje.

- Što se tiče podrške mimo tenisa, Biljana je najzaslužnija za to, jer je sve vreme bila uz mene. Uz sve moje promene raspoloženja, depresiju, padove, psihičke katastrofe - rekao je slavni teniser.

Kolege su takođe bile uz Janka u teškom periou, a najviše Huan Martin del Potro, koji je i sam imao zdravstvene probleme.

- Sve moje kolege koje su se povređivale vraćale su se na teren posle šest, osam meseci, pa i godinu dana. Jedina osoba sa ATP tura koja me zaista razume je Del Potro, koji je prošao slično kao ja. Dešavalo se da po tri sata razgovaramo o svemu što nam se događa - kazao je Janko.

 

Komentari (4)

Saki

16.09.2016 11:56

Ne isplati se, brate.

citalac

16.09.2016 12:40

Depresija se uspesno leci i naravno podrska porodice je vrlo vazna. Uz pomoc lekova i autosugestije, depresija nestaje.

lilit

16.09.2016 14:03

Da se nisi vratio tenisu bilo bi LAKU NOĆ, kao što je prošao Dača (saobraćajka, nema vaterpola, nema đengi) sa Bekvalčevom... Srećno ti Janko, ti si KRALJ!

JADNO

16.09.2016 18:14

@lilit - je pisati gluposti! Ko se seca zna da je mesecima svakodnevno uz Dacu bila Natasa tako da ti je prica o lovi promasaj. Daca je vec do tada zaradio lovu.Ali nekim ljudima je dusevna hrana da pljuju ljude koje inace uopste nevpoznaju! Uostalom da jecto bio razlog ne bi se udala za Ljubu koji finansijski nije ni prici Daci.