Sanja Sabljov
privatna arhiva
Sanja Sabljov

privatna arhiva

Sanja Sabljov, Foto: privatna arhiva

- Istraga u vezi sa Sanjom Sabljov je u toku. Čekamo da nam iz bolnice dostave rezultate o kakvim povredama je reč i koje su težine. Tek onda će tužilaštvo odlučiti da li će I. K. odgovarati za nasilje u porodici ili će njegovo krivično delo biti pokušaj ubistva. Zamolili smo policiju da nas obavesti ukoliko I. K. bude uznemiravao porodicu Sanje Sabljov - objašnjava naš sagovornik, koji je želeo da ostane anoniman zbog istražnog postupka.

Otac pratio sina

- Sin star devet godina rekao mi je da je video oca kako ga posmatra dok je bio školskom dvorištu. Nije mu prišao, ali se plašim da ga ne povredi. Sin je uplašen došao iz škole - dodaje Sanja.

Kako „Alo!“ saznaje, Sanja je u utorak ponovo pozvala policiju, koja je došla po prijavi da se oko stana koji Sanji je na raspolaganje dao centar za socijalni rad kako bi nju i decu zaštitio od dalje torture I. K .

- Ćerka B. K. (15) videla je muškarca na vratima. On je lupao na prozore i vrata. Uplašili smo se da je to možda moj bivši muž. Strah nas je da nas ne ubije. Pokušao je da ubije mene, ali nije uspeo. Celu noć nismo spavali - priča Sanja dok su oko nje maloletna deca.
Zbog svega što se dogodilo prethodnog dana, tražila je novu skrivenu lokaciju za nju i decu.

Kuhinjskim nožem pokušao da je zakolje

privatna arhiva

Kuhinjskim nožem pokušao da je zakolje, Foto: privatna arhiva

- Spavamo sa upaljenim svetlom. Sin od straha da ne ostane sam trči za mnom i do toaleta. Na svaki šum koji se čuje beži kod mene u zagrljaj. I mene je strah, ali ne smem da ga pokažem zbog njih. Oni strahuju za moj život. I zbog njih moram da budem jaka - dodaje Sanja.

Sanja tvrdi da nikada u životu neće zaboraviti taj 5. mart.
- Nisam verovala da će napasti. Napuštala sam ga nekoliko puta. Svaki put kada sam mu se vraćala, tvrdio je da neće više da me napada, a tako je bilo i 12. februara ove godine. Nije prošlo ni mesec dana, a on me je izbo - kaže Sanja, kojoj je muž naneo posekotinu dugu 15 centimetara i još deset uboda dok je spavala sa decom u sobi.

Komentari (2)

Borba

15.04.2016 00:51

Niko ne komentarise i niko se ne zgrazava nad ovim zverstvom? A, da.. zena je jos uvek ziva. Kod nas se reaguje uvek prekasno. Draga Sanja,borite se svom snagom i svim silama . Srecno

Zone

15.04.2016 18:16

@Borba - Ima li ko u ovoj nasoj jadnoj drzavi da stane na crtu muskarcima koji zlostavljaju zene?