Jadranka Barjaktarović
Printskrin Clip.rs
Jadranka Barjaktarović

Printskrin Clip.rs

Jadranka Barjaktarović, Foto: Printskrin Clip.rs

- Majka mi je 2008. preminula i to dok sam nastupala u Novom Sadu za Srpsku novu godinu. Pevala sam, a ona je umirala. Nisam mogla da otkažem taj nastup jer je bio unapred ugovoren. Mama je pet godina bolovala od raka i znali smo da je došao kraj te njene borbe - ispovedila se Jadranka za "Informer".

Pevačica je krenula na novogodišnju tezgu znajući da su pred njom sati kada će njena majka izdahnuti.

- Dok sam putovala na nastup, sve vreme bila sam na vezi sa mojima. Oni su mi rekli da je kraj, da ona umire, da neće dočekati jutro. Sećam se, dok sam pevala, sve vreme sam mislila o njoj. Razmišljala sam: "Odradiću ovaj nastup najbolje što mogu i sutra će mama biti dobr". Nikad ne možeš zaista da poveruješ da će ti majka umreti. Uspela sam nekako da odradim Novu godinu, jer mi je majka govorila da nikada ne prestanem da pevam ako se njoj nešto desi. Odmah ujutru su mi javili da je preminula - ispričala je Jadranka.

Priznaje da joj je mama bila najveća podrška u životu.

- Često mi je pričala: "Ti si nas od pevanja izdržavala i bilo bi glupo da prestaneš". Te reči mi je ostavila u amanet i znala sam da moram da izdržim i da budem jaka. Nisam plakala kada sam čula tužnu vest, samo sam otišla i kupila crnu jaknu jer sam znala gde treba da idem. Nisam mogla da zamislim da nje više nema. Ispratila sam je dostojanstveno bez suza, jer je ona tako htela - kaže popularna pevačica.

Komentari (2)

nedjo

18.12.2016 23:37

tesko da ako je od srca zalis da ne mozes suzu pustiti za majkom....

radica

19.12.2016 09:38

Jadranka, budi poštena pred samom sobom i reci šta bi se dogodilo da si otkazala taj nastup. Ne bi se dogodilo ništa, osim nešto manje para u džepu. A tvoja pokojna majka bi bila uz svoju ćerku, do svog poslednjeg daha. A ti bi, ako imaš i malo srca, imala mirnu savest.