Piton, zmija
Profimedia.rs

On je hitno prevezen u bolnicu nakon umalo kobnog ugriza zbog kojeg je izgubio mnogo krvi. Lekari su uspeli da ga spasu i on je sada van životne opasnosti.

Njega je spasila supruga koja je uletela u WC pošto je čula urlike svog muža koji je "osetio oštar bol u vrhu penisa", a kada je spustio pogled video je zmiju koja ga nije puštala.

Muškarac je sada dobro

facebook.com/bangpakongnews

Muškarac je sada dobro, Foto: facebook.com/bangpakongnews

O kolikoj se "zmijetini" radi pokazuju i fotografije hvatanja pitona u WC-. Kako bi se rešio pitona, muškarac je oko njegove glave vezao uže, posle čega je zmija popustila. Pošto je izgubio veliku količinu krvi, muškarac se posle toga samo srušio.

"Mislio sam da će mi zmija otkinuti penis", priznao je on, a za zmiju su se pobrinuli vatrogasci koji su iz školjke izvukli zmiju koja je usred svega još i zapela. S obzirom da nije pretrpela ozbiljnije povrede, zmija će biti vraćena u divljinu.

 

Tagovi

Komentari (3)

Kobra

26.05.2016 14:48

Kad vi'te pitona sje.ace se totalno! Jeziv prizor, stvarno samo mi nije jasno sta je vracaju pa makar i u divljinu coveku je unistila zivot.

momazver

26.05.2016 16:07

@Kobra - Mukica.. mislim piton...mislio je da je miš. U Srbiji to nema šanse. Naišao bi na većeg...mislim pitona... i zbrisao!

Mile

26.05.2016 17:54

Ma kakva divljina jos hoce da je puste treba da ujede jos nekog po kratkom postupku to treba