Marija Šerifović
Instagram / serifovic

 

Komentari (4)

momazver

24.11.2016 11:39

Što njega? Jel' vam drž'o sveću??!

...i tata ne bi sine..

24.11.2016 20:12

@momazver - Neznam da li je ova osoba muško ili žensko s obzirom na njenu-govu frizuru. Pored toga da li( ako je žensko) u svojoj pretpostavljam bogatoj garderobi ima parče haljine, suknje... kao sav normalni ženski svet.

Sacuvaj Boze@momazver

24.11.2016 19:50

naseg naroda..;Citajuci komentare,''ucim''o mentalitetu,nekog novog naroda u Srbiji;;Sta je ovo,u sta smo se to pretvorili?!Mi smo bili najduhovitiji narod,gostoprimljiv,uctiv,kulturan...,sta se ovo desilo sa nama?Zloba,ljubomora,mrznja,zavist,silikoni,telefoni,ajfoni,''selfi''ji'',ubistva,samoubistva,''sacekuse''?! citam izjave premijera,''sve nam dobro ide'',? pa se pitam,kakvi su komentari ''kad nam ne ide''?!Sta vas briga za njen privatni zivot? Marija je PEVAC i to VELIKI PEVAC,i TACKA!!!!

...i tata ne bi sine..

24.11.2016 20:50

@Sacuvaj Boze@momazver - Pitajte Gosp.novinare zašto pišu o njoj tj o njemu i što ih briga za njen priv. život.Možda zato što je to ipak javna ličnost ili nas na ovaj način iritiraju da komentarišemo, naravno i u negativnom kontekstu. Veliki pevači prolikom nastupa kandidata u "zvezda granda"se ne krevellje, ne izvode odvratne grimase ili se valjaju po podu kao kakva prasad, ne saslušavši kand. Što se tiče pes.evr. mislim da bi pobedio svako jer je bio red na nas da eto i mi posle toliko godina organiz. tu vel. manifes