Preljuba Ljubavna prevara
Shutterstock
tužna žena

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

Jedna žena iz Austrailjie odlučila je da se zahvali ljubavnici njenog supruga što im je uništila brak. Smatrala je da to treba da uradi jer je tu ženu dugo poznavala, radila je sa njenim mužem...

U potresnom pismu povređena žena je objasnila koliko ju je bolelo kada je saznala da je suprug vara i priznala kako je dugo pokušala da žmuri na sve.

"Onog dana kada si uzela telefon mog muža da napraviš selfi... Trenutak kada si telefon otključala... Pa ja nisam znala šifru za otključavanje telefona", objasnila je prevarena žena u kom trenutku je konačno shvatila da njen dragi spava sa drugom.

"Htela si da saznam, da mi pokažeš da ste bliski. Pre toga sam se stalno pitala gde je. Govorio bi da je na poslu... Do 10, 11 sati uveče. Pitala sam se šta je to toliko važnije od naše porodice, od naše predivne dece. Interesovalo me je šta mu je lepše od igre naših mališana uveče u toploj kupki pred spavanje. Kako može da izdrži a da im bar jednom nedeljno ne pročita bajku pred spavanje", opisivala je žena u pismu.

A onda je počela da nabraja kakve muke je sve preživela sa svojim mužem i ne znajući što.

"U početku nisam ni sumnjala, ali onda su odjednom počele kritike. Sve mu je smetalo. Od toga kako ređam stvari u frižideru, do toga kako postavljam sto za ručak. Kopnila sam... Mislila sam da sam mu dosadila. Smršala sam, promenila boju kose, postala sam pažljivija prema njemu, ali nije me registrovao...".

A onda je počela da shvata...

"Moje mu ništa nije valjalo, a tvoji kolači su bili savršeni. I bilo je 'baš lepo od tebe da ih napravi'"...

Ona kaže da je agonija trajala sve dok nije došao jedan dan kući i rekao joj da je ostavlja! Ističe da za razvod braka ne može da krivi samo svoju poznanicu koja joj je preotela muža, ali kaže da to ne bi nikada uradila da je i sama majka.

"Jer ti ne razumeš bol koju osetim sada svaki put kada me deca uveče pitaju gde je tata. Znaj, hodaćeš i ti u mojim cipelama. Za nekoliko godina sedećeš kod kuće, za stolom u trpezariji i gledaćeš u večeru koja se odavno ohladila. Deca će otići da spavaju, a ti, ti ćeš razmišljati gde ti je muž!", zaključila je prevarena žena.

Komentari (1)

nedjo

11.11.2016 19:17

ne ostaj mu duzna sestro