albert Bakić
Privatna arhiva
albert Bakić

Privatna arhiva

Albert Bakić, Foto: Privatna arhiva

Kada je ušao u jednu prodavnicu tepiha i muzičkih instrumenta, pažnju su mu privukle darabuke, arapski instrument od drvetа, u obliku ćupа.

- Spontano je seo i počeo da udara ritam. Trgovac je to oduševljeno prihvatio, uzeo je daire i pratio ga u istom ritmu. Prolaznici su se okupili za tili čas i oduševljeno ih slušali - kaže prijatelj Alberta Bakića, koji je sa njim bio na Baščaršiji.

 

Talentovani pevač je posetio Sarajevo na poziv prijatelja, novinara Amera Mujezinovića. Gostovao je prvi put kod Tanje Đurović, bosanske Opre Vinfi u popularnom šou programu "Sa Tanjom na ti" i u emisiji zapevao popularnu "Miljacku".

Pored Alberta, gosti ove emisije bili su Dejan Nestorović i fudbaler Lazar Jeremić.

Albert Bakić

Privatna arhiva

Albert Bakić, Foto: Privatna arhiva

 

 

Autobus za fanove

Gradonačelnica Smedereva dr Jasna Avramović obezbedila je autobus za fanove Alberta Bakića, koji u subotu idu u Beograd da ga bodre u polufinalu Pinkovih zvezda.

- Poslao sam molbu gradonačelnici i pitao je da li može da mi izađe u susret i organizuje prevoz za sugrađane, koji me podržavaju. Odmah je to prihvatila, zbog čega sam joj jako zahvalan. U subotu, oko 19.30 sati, ću zajedno sa fanovima krenuti u studio u Šimanovcima u završnicu takmičenja - kaže za alo.rs Albert Bakić.