Ružičasta petorka: Sale, Goca, Leontina, Jelena i Sergej
Dejan Briza
Ružičasta petorka: Sale, Goca, Leontina, Jelena i Sergej

Dejan Briza

Ružičasta petorka: Sale, Goca, Leontina, Jelena i Sergej, Foto: Dejan Briza

Dok Tomaševićeva žali za kolegama, u "Grandu" je raspoloženje suprotno.

- Nedostaju Milan i Hari, ali evo, imaju lepu zamenu. Već imamo neke drugačije parametre u odnosu na prethodnu sezonu kada je reč o ocenjivanju. Zaista je nezgodno ocenjivati decu jer kako odrastaju, tako sve više usavršavaju svoje glasovne mogućnosti. Teško je odrediti da li je neko zvezda ili ne. Potrudiću se da budem poštena - kaže Jelena, ali za razliku od nje, žiri "Granda“ ne žali za kraljem narodne muzike, koji je prešao u "Pinkovo“ jato.

 

 

Marijana Mićić i Sanja Ćulibrk

Alo!

Marijana Mićić i Sanja Ćulibrk, Foto: Alo!

- Mi "Zvezdama Granda" pristupamo profesionalno i odgovorno. Šabana nema, a koga nema, bez njega se može. Na estradi i u šou biznisu sve je moguće. Nisam se razočarala jer sam navikla na neprofesionalizam i svašta nešto. Čoveka može da povredi član porodice, a takve stvari su deo posla - kaže Lepa Brena, dok Marija Šerifović, koja je inače prvog dana zakasnila jer se uspavala, iako je snimanje počelo posle 14 časova, dodaje:

Uželeli se jedni  drugih: Bosanac,  Brena i Marija

Alo!

Uželeli se jedni drugih: Bosanac, Brena i Marija, Foto: Alo!

- "Pinkove zvezde" nas neće nadmašiti u gledanosti, ne bojim se toga. Što se Šabanovog prelaska tiče, meni je žao, ali izgleda da sve u životu ima cenu - rekla je Marija aludirajući na to da je Šaulić otišao zbog novca.

Čuva keca u rukavu: Saša Popović

Rajko Ristić

Čuva keca u rukavu: Saša Popović, Foto: Rajko Ristić

Pun entuzijazma, direktor "Granda" Saša Popović kaže:

- Imam dva keca u rukavu - poručuje Saša, a jednog od njih smo otkrili. Sanja Ćulibrk je zamenila voditeljku Sanju Kužet.

Pevačica Viki Miljković, koja je i ove godine u taboru "Granda", zamalo se nije polomila jer je pokušavajući da pobegne od kiše štiklom zakačila prag u studiju. Na svojim mestima su i Dragan Stojković Bosanac, Snežana Đurišić i Ana Bekuta.

Saplela se:  Viki Miljković

Rajko Ristić

Saplela se: Viki Miljković, Foto: Rajko Ristić

- Očekujem da opet budemo najgledaniji. Ovaj Sašin projekat ima dušu i neku čaroliju koju publika voli - rekla je Bekuta, koja je, uz Acu Lukasa, stigla među prvima na svečano otvaranje nove sezone.

Zamenio  Šabana: Aca Lukas

Rajko Ristić

Zamenio Šabana: Aca Lukas, Foto: Rajko Ristić

S druge strane, u Šimanovcima je vladala radna atmosfera jer je snimanje počelo koji sat ranije. Željko Mitrović, vlasnik ružičastog carstva, i njegova supruga Milica okupili su članove žirija da se dogovore pre njihovog izlaska pred kamere.

 

- Neću biti strog, smatram da su ova deca došla kako bi pokazala svoj talenat. Saletu i meni neće biti lako sa ženama, ali ćemo uspeti da se izborimo, on sa jedne, a ja sa druge strane. Verujem i već sam čuo da ima talentovane dece, tako da se mi sada nalazimo na mukama - kaže novi član žirija "Zvezdica" Sergej Ćetković, koji sve vreme ćaska sa Saletom iz "Tropiko benda".

Save