Pijanstvo
promo
Pijanstvo

promo

Ilustracija: Promo

Slovaci B. M. (23), K. M. (28) i J. P. (28) koji letuju u Tivtu, su oko četiri sata ujutro uzeli elektromobil i sa njime divljali po tivatskim ulicama i gradskoj plaži, nakon čega su se sa vozilom sjurili u more u gradskoj lučici Kalimanj.

Oni, srećom, nisu povređeni ali je elektromobil gotovo uništen. Šteta je oko 10.000 evra.

PIjani Slovaci su privedeni osnovnom državnom tužiocu u Kotoru Žarku Pajkoviću koji je njihov postupak okarakterisao kao "otuđivanje vozila" i odredio im veoma visoku novčanu kaznu. Pošto su platili kaznu turisti su pušteni na slobodu.

Nezvanično, oni su platili ukupno 16.000 evra kazne.

Nije poznato kako su veseli turisti iz Slovačke uspeli da iz Porto Montenegra, koji je kompletno pokriven 24-časovnim video-nadzorom i stalnim prisustvom po dvadesetak pripadnika obezbeđenja, ukradu ovo vozilo.

Komentari (2)

poskok

25.06.2017 07:38

BRAVO MAJSTORI TAKO SE TO RADI U PRAVOJ DRZAVI A U SRBIJU BI DOBIO BI PARE + IZVINITE STO SMO VAS OMETALI NA VAS LEPI ODMOR OPET KAZEM TAKO PRISTOJNA ZEMLJA RADI BRAVO CRNA GORA

West

25.06.2017 09:51

Evropa je Slovacima donela neku slobodu da se ponasaju kao pusteni s lanca - ove godine u Grckoj vrlo neprijatna iskustva sa njima.Mislimo da smo najgori, oni mi pokazase da nismo.