Pijana legla na šine
Screenshot YouTube
Pijana legla na šine

Screenshot YouTube

Pijana legla na šine, Foto: Screenshot YouTube

Kako prenose Lokalne novine Obrenovac očevici su rekli da je žena imala vidne rane na nogama i da su najpre pomislili da ju je udario tramvaj ispred kog je ležala.

No, kada su joj pritekli u pomoć, uvideli su da je dotična u alkoholisanom stanju, pa čak i dovoljno prisebna da zapali cigaru i opsuje prolaznike što joj uznemiravaju prvi san.

Hitna pomoć i policja su ubrzo došle, sklonile ženu sa šina, pa se saobraćaj u Nemanjinoj ulici normalizovao, piše "Blic".

Komentari (4)

GLUMICA

20.09.2016 11:41

teska socijala o kojoj niko ne misli utapa se u alkoholu i ponekom parcetu hleba iz kontejnera....a Vucic to zove procvat drzave...

Aleksandar

20.09.2016 12:51

@GLUMICA - O čemu ti pričaš. Pa šta ako je socijala treba da se opija, nek tu socijalu odrade. Gde ima na svetu da ceo dan spavaš, lenčariš, pušiš, opijaš se i dobijaš pare. Ovo je Srpski zaštićena manjina, a ne socijala. Neka ide da kopa, plevi, krči šumu, bere šipurak, skuplja puževe. Najlakse je opijati se leći i čekati milostinju. Puna je takvih koje ti sažaljevaš šuma kod Ade, a što kradu struju koji svi plaćamo to je posebna priča.

jabuka

21.09.2016 08:24

@GLUMICA - Ukinula bi ja socijalu, primali bi je stvarno bolesni.A ovakve domacice neka kopaju, beru jabuke, vade repu.....Ima posla samo ko hoce moze da ga nadje naravno shodno obrazovanju.Najlakse je drzati flasu cigarete i kukati.Sve koji primaju socijalu a sposobni su terala bih da odrade dobijeni novac.

kobasica srbije

20.09.2016 12:53

Ubivena kao sudija Falkone što bi rekao zvezda rijalitija krimos na baterije!