Vladimir Pušica
Privatni album
Vladimir Pušica

Privatni album

Vladimir Pušica, Foto: Privatni album

Kako “Alo!” saznaje, osumnjičeni je u trenutku ubistva bio pijan, a pucnjavi i ubistvu je prethodila svađa i tuča većeg broja osoba ispred kioska brze hrane. 

Ubistvo se dogodilo juče, oko šest ujutru, u ulici Svetog Save, nedaleko od gradskog šetališta. Kako saznajemo, Vladica Pušica, koji odranije ima dosije u policiji, nije poznavao žrtvu Sašu Čubovića, zbog čega se pretpostavlja da je ubistvu prethodila banalna svađa.

- Ubica i preminuli se nisu poznavali. Vladica je sedeo u kiosku brze hrane sa ženskom osobom kada mu je prišao Saša Čubović i pozdravio se sa njim. Čak su se i izgrlili i porazgovarali kao stari poznanici. Ubrzo posle toga, Pušica je iznenada potegao pištolj i pucao u mladića. Niko osim devojke koja je sedela sa Pušicom nije mogao da čuje zbog čega su se njih dvojica posvađali - navodi naš izvor iz istrage i dodaje da je Hitnu pomoć pozvalo osoblje restorana.

Kako saznajemo, Saša Čubović je radio kao vozač kamiona i ranije nije imao probleme sa zakonom. Prema rečima portparola Opšte bolnice u Čačku, mladića su dovezli u 6.50 na urgentno odeljenje.

- Mladić je imao šest prostrelnih rana na grudima, leđima i glavi. Kada su ga doneli, nije davao znake života. Uprkos pokušajima reanimacije mladiću nije bilo spasa - rekli su za medije u čačanskoj bolnici.

Ubica ranjen u sačekuši

Napadač Vladica Pušica je odranije poznat policiji. On je 13. avgusta ove godine ranjen u sačekuši pred svojom zgradom u Topličkoj ulici u Čačku. - Imao je teške povrede noge, zbog čega se lečio u Beogradu. U nozi je imao šipku i do jučerašnjeg incidenta se kretao pomoću štaka. Napadač koji je pucao u njega još nije uhapšen - navodi naš izvor blizak istrazi.

Čačani koji žive u blizini kioska brze hrane rekli su nam juče da nisu čuli pucnjavu.

- Spavali smo kada se sve to dogodilo, bilo je rano. Tek kada sam krenula u prodavnicu, čula sam od komšija da su se dvojica zakačila i da je jedan mladić ubijen u našoj ulici. Ništa više od toga niko od nas ne zna, tako da smo svi iznenađeni. Neverovatno je da se tako nešto dogodi u strogom centru grada! To je strašno! Došlo je vreme da čovek više ne sme ni ulicom da prošeta. Izgleda da svakome od nas neki neznanac može bez ikakvog razloga da puca u glavu - izjavila je žena koja živi u ulici Svetog Save, u kojoj se dogodio zločin.

Do zaključenja ovog izdanja “Alo!” nije bilo poznato zbog čega je izbio sukoba dvojice mladića. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sproveden tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Čačku.

Očevici na saslušanju

Policija je neposredno posle ubistva privela nekoliko očevidaca na saslušanje.

- Zaposleni u kiosku, kao i gosti koji su se tamo zatekli u trenutku pucnjave, biće dužni da odgovaraju na sva pitanja inspektora u vezi sa zločinom. Ispred kioska je dogodila svađa i tuča većeg broja osoba, ali je nejasno ko je isprovocirao sukob i zbog čega - kaže mladić koga smo juče zatekli u blizini kioska.

 

 

Komentari (1)

dexxx

09.10.2017 10:53

nisu se poznavali ,a izgrlili se i izljubili...???... kljucna je devojka koja je sedela sa njima.. mozda je to devojka od ubijenog Sase..