Lepa Lukić
R. Ristić
Lepa Lukić

R. Ristić

Lepa Lukić, Foto: R. Ristić

Iako je on izjavljivao da je Lepa prava vatra u krevetu, ona kaže da Piculin izmišlja.

- Bio je lep kao lutka, žene su trčale za njim. Živeli smo u komšiluku. U to vreme devojka nije smela javno da se zabavlja s momkom. Ja sam tada imala 17 godina i on je dolazio u restoran gde sam pevala sa dva harmonikaša. Nikada među nama ničeg nije bilo, osim očijukanja na daljinu. On lupeta gluposti da smo bili zajedno, a da je bio veliki zavodnik, jeste. Udvarao mi se, ali ničeg više od toga nije bilo - rekla je Lepa u emisiji „Rada sam” i dodala da ne veruje da se ženio 46 puta, kako to on priča.

Piculin Parovi

Youtube screenshot

Piculin Parovi, Foto: Youtube screenshot

- Osvajao je žene na svkom koraku i ženio se mnogo puta, ali tu cifru je napumpao. Pa ko bi mu dozvolio da se ženi toliko puta. To je nemoguće - tvrdi Lukićeva.

Podsećanja radi, Toma Piculin je rekao u rijalitiju da je Lepa bila njegova prva ljubav.

- Odmah sam se zaljubio u nju, a i ona u mene. Bili smo kratko zajedno jer sam išao s cveta na cvet. Bila je najlepša žena u mom kraju. Bila je vatrena, prava čigra. Voleo sam da mi peva. Ona je slavuj u telu žene. Ali naša romansa je kratko trajala jer sam ja bio vragolan. Brzo se zaljubim, a još brže odljubim - rekao je tada Tomislav, što je pevačica demantovala. 

Komentari (9)

srami se ženo

21.04.2017 15:17

Ja stvarno ne znam zašto ovu prepametnu ženu stalno forsirate.Ona ladno svoju nacionalnu penziju troši u kockarnicama,ne znam u čemu je ona doprinela ovoj zemlji,Otpevala neka dva putića i puf penzija.

Da ali je politički

21.04.2017 15:37

@srami se ženo - aktivna. Palmina glasačica. Dete pogibe od struje a ovu 80 godišnju babu profuckanog života izdržavaju poreski obveznici. Počecu da vrištim od nepravde.

kasper

21.04.2017 15:41

@srami se ženo - Pa nece valjda da daju nacionalnu penziju nekom naucniku.To je samo za pevaljke i ostale koji ne placaju nikakav porez.Miroslav Ilic dobio penziju kad mu je zet bio na vlasti. I.T.D.

Oho ho ho

21.04.2017 16:09

Ajmo u red sa zahtevom da se ukinu nacionalne pevaljkama i pevačima i novac da sirotinji i deci koja gladuju. Ajmo narode!

pevaljka u penziji

21.04.2017 19:01

@Oho ho ho - tkz. kraljica pesme a ne moze vokalno da izvede tri pesme u emisiji leti leti pesmo moja mila.a o preostalom repertoaru besmislica pisati.

nada

21.04.2017 16:28

pevaljke i starlete dobile nacionalnu penziju a nama radnicima ste uveli kaznene bodove sram vas bilo , ukinite nacionalne penzije a nama radnicima vratite na staro nase penzije

Piculinka

21.04.2017 17:34

vracaj penziju deca nam gladuju bolnice bez lekova narod umire vracaj državi i narodu.

nedjo

21.04.2017 17:38

ma jok,lepa je nevina,jer se cuva za onog pravog koji ce naici. dajte sirotinjui njenu nacionalnu penziju da se ljudi ne bese piculin,o ljiudi moji...

Udri grome

21.04.2017 18:58

I neka bog kazni sve derikože za smrt deteta bez struje. Placaj Srbijo nemoral i neradnike bez dana radnog staža.