Nikol Šerzinger
Printscreen
Nikol Šerzinger

Profimedia

Nikol Šerzinger, Foto: Profimedia

Stavljanje lavova na uzice i oblačenje orangutana u odeću promoviše ideju da divlje životinje postoje za zabavu ljudima i kako bi radili s njima šta god žele, radije nego da ih puste na žive na miru u prirodi, kritikovala je svetska organizacija za zaštitu životinja PETA ponašanje pevačice Nikol Šerzinger (39) u razgovoru s britanskim tabloidom The Sun.

 

Šerzinger su fotografisali kako šeta lava i tigra na lancima i igra se sa orangutanima obučenim u šorts i majicu u privatnom zoološkom vrtu šeika Mohameda bin Rašida Al Makouma (68) u Dubaiju.

Takođe, pevačica je s bočicom mleka hranila lava, a orangutani su se pored nje vozili u autićima.

"Pisaćemo Nikol kako bismo je podstakli da izbegava ovakva loša mesta koja tretiraju životinje kao da su stvari za igranje, a ne živa bića. Tražićemo i da podrži programe za rehabilitaciju koji služe da bi se zaštitile divlje životinje u njihovom prirodnom okruženju gde pripadaju", rekli su iz organizacije PETA.

Fanovi na društvenim mrežama besni su zbog ponašanja pevačice i tvrde da ovako pokazuje da podržava nezakonitu trgovinu divljim životinjama.

 

"Paradiraš s njima kao da su igračke. Velika, velika sramota", istakli su razočarani fanovi. Dodali su da bi voleli da se Nikol raspita o zlostavljanju životinja i iskoristi svoj zvezdani status za pozitivne promene. Pevačica još nije komentarisala ovaj incident.