Umrla u najgorim mukama: Jelena Marjanović (33)
Facebook
Umrla u najgorim mukama: Jelena Marjanović (33)

Facebook

Umrla u najgorim mukama: Jelena Marjanović (33), Foto: Facebook
Suprug Zoran prošao poligraf

Alo!/Rajko Ristić

Suprug Zoran prošao poligraf, Foto: Rajko Ristić

 

Privržena porodici

Prijateljica Jelene Marjanović juče je došla na lice mesta dok je trajala potraga. Ona je rekla da Jelena nikada ne bi otišla od kuće i da ne zna šta je moglo da joj se desi. - Šokirana sam njenim nestankom, jer ona sama nikada svojom voljom ne bi otišla. Ona je privržena majka, žena zmaj, voli svog muža i nisu imali nikakvih problema .

- Jelenin suprug na rukama ima vidljive povrede, što može da ga dovede u vezu sa ubistvom. Takođe, dodatna sumnja jeste činjenica da je on prijavio nestanak supruge četiri sata od momenta kada je ona otišla na trčanje. Jelena je nađena sa odećom, koja je bila pocepana. Najviše posekotina imala je na glavi, ali i nekoliko uboda na telu. Koliko se borila za život pokazuje i činjenica da joj je sa glave bilo počupano nekoliko pramenova kose - objašnjava naš izvor blizak celom slučaju.

Zoran Marjanović, Jelenin suprug, rekao je da su on i ćerkica polako hodali za Jelenom na nasipu pored Dunava u Borči, dok je ona trčala ispred njih. Ta staza je duga nekoliko kilometara i Jelena je daleko odmakla ispred njih.

 

 Kako on priča, Jelena se javila svojoj majci kada je bila na polovini staze.


- Mama joj je bolesna, pa joj se, dok je trčala, javila na telefon. Kako mi je tašta rekla, javila joj se i rekla da će samo da istrči i donese joj hranu kući - kaže Zoran.
Telo nesrećne žene prevezeno je na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije, koja će pokazati tačan uzrok smrti.

Jelena pronađena u kanalu sa pocepanom odećom i patikom

Aleksandar Dimitrijević

Jelena pronađena u kanalu sa pocepanom odećom i patikom, Foto: Aleksandar Dimitrijević

 

Žitelji u strahu zbog ubistva

Stanovnici ovog naselja kažu da se na tom delu Crvenke retko ko šeta, a da se deca tu ne igraju, iako Jelenin muž tvrdi da je tu ostao sa ćerkicom dok je Jelena otišla na trčanje. - Kako je moguće da ju je izgubio iz vidika, jer je ovde sve ravno, sve se vidi? To se nikad nije desilo. Ovde uvek ima biciklista i šetača, a neko je morao nešto da vidi - kaže Mila Radmalović, koja živi u blizini mesta tragedije i dodaje da ne pamti da se ovako nešto dogodilo u Srbiji.

 

REAKCIJE ESTRADNIH UMETNIKA

Saša Popović

Alo!/Rajko Ristić

Saša Popović, Foto: Rajko Ristić

 

Saša Popović (direktor “Granda”)

- Šokiran sam vešću da Jelena više nije s nama. Duboko sam potresen. Sve do trenutka kada sam saznao zastrašujuću istinu, nadao sam se najboljem. Nažalost, nisam dočekao dobre vesti. Nenadoknadiv gubitak za njenu porodicu i sve nas.

Vanja Mijatović

Zoran Lončarević

Vanja Mijatović, Foto: Zoran Lončarević

 

Vanja Mijatović (pevačica)

- Mnogo mi je žao, nadala sam se da će se završiti najbolje. Poznavale smo se, viđale smo se na snimanjima. Mnogo vredna, fina i kulturna devojka. Mnogo mi je žao, još ne mogu da shvatim šta se dogodilo.

Milan Dinčić Dinča

Petar Dimitrijević

Milan Dinčić Dinča, Foto: Petar Dimitrijević

 

Milan Dinčić Dinča (pevač)

- U šoku sam. Poznavao sam je, bio sam kod njih u studiju, dosta puta smo radili zajedno. “Digni me, pao sam” je baš ona pevala demo. Ne znam tačno kada smo se poslednji put videli, ali je bilo neko snimanje i baš mi je bilo drago što se vratila u “Grand”. Taman joj je krenuo posao. Najviše mi je žao deteta i njenog muža Zokija. Tuga!

Darko Filipović (pevač)

- Tužno! Mlada žena, pod tim okolnostima... Strašno! Šokiran sam. Moje najiskrenije saučešće porodici!

Milica Pavlović

Alo!/Rajko Ristić

Milica Pavlović , Foto: Rajko Ristić

 

Milica Pavlović (pevačica)

- Moje najiskrenije saučešće porodici! Duboko sam potresena ovom tužnom vešću. Nema sam da kažem koliko mi je žao.

Saša Vidić (kreator)

- Iskreno saučesce porodici ubijene Jelene Krsmanović Marjanović.

Jelena Jovanović

Alo!/Rajko Ristić

Jelena Jovanović , Foto: Rajko Ristić

 

Jelena Jovanović (pevačica)

- Šokirana sam, mnogo mi je žao i izjavljujem saučešće Jeleninoj porodici.

Marko Gačić

Beogradnocu.com

Marko Gačić, Foto: Beogradnocu.com

 

Marko Gačić (pevač)

- Veoma sam potresen, jedva govorim od šoka. Čuo sam se sa njenim mužem u momentu kada se proširila vest da je nestala. Sa sajtova sam saznao tu tužnu vest i ne mogu da verujem. Stvarno mi je mnogo žao, prevelika tuga. Poslednji put smo se videli pre mesec dana, niko nije slutio da je to poslednji naš susret. Teško mi je da bilo šta kažem. Divna osoba, pretalentovana, prebrzo nas je napustila. Saučešće porodici, ne smem ni da zamislim kako je njima.

Joca Stefanović

Alo!/Rajko Ristić

Joca Stefanović , Foto: Rajko Ristić

 

Joca Stefanović (pevač)

- Toliko sam besan i tužan u isto vreme da bih svašta rekao... Ali iz poštovanja neću da me neko ne bi pogrešno razumeo... Veliki šok i velika tuga... Saučešće porodici, a zločincu najteža moguća kazna.

Maja Marijana

Zoran Ilić

Maja Marijana, Foto: Zoran Ilić

 

Maja Marijana (pevačica)

- Pa ona je bila mlada žena za primer.., Zašto, bre... Gde je tu pravda... Duša me boli, znam kad je bila dete... Raznorazni zlotvori dišu ovaj vazduh... Vrišti mi se od bola i muke!

Jelena Kostov

N. Mihajlović

Jelena Kostov, Foto: N. Mihajlović

 

Jelena Kostov: U šoku sam!

- U šoku sam zbog vesti da je Jelena mrtva. Znamo se sa snimanja emisija. Jelena je bila jedna predivna osoba. Saučešće njenoj porodici. To je nešto što treba sve da nas zabrine, jer se više niko ne oseća bezbednim. Ne znam šta da kažem. Uznemirila me je ta vest.

Aleksandra Prijović

Alo!/Rajko Ristić

Aleksandra Prijović, Foto: Rajko Ristić

 

Aleksandra Prijović (pevačica)

- Znala sam je... Radile smo zajedno... Poslednji put smo se videle u emisiji “Grand specijal”. Velika tuga... Saučešće njenoj porodici.  S. A. - A. Č.

 

Televizija “Hepi”

- Najiskrenije saučešće povodom smrti Jelene Krsmanović, koja je bila rado viđen gost u vili “Parova”, u emisiji “Poželi pesmu”, gde je zahvaljujući njenoj harizmi i talentu sve bilo daleko bolje i lepše. Pamtićemo je kao vedru, veselu, energićnu, pre svega skromnu i dobru osobu, suprugu i majku, koja je uvek bila raspoložena za saradnju. Tužno je da devojku koja je bila sinonim za radost, sreću i osmeh zadesi ovakva sudbina. Njenim najmilijima poručujemo da izdrže i budu jaki u ovom tužnom trenutku.

Komentari (15)

Dinko

04.04.2016 07:22

Zasto ja imam utisak da je ovaj lik narkoman? I mnogo mi je sumnjiv.

Branka

04.04.2016 08:19

@Dinko - Slazem se s vama!

mila

04.04.2016 09:13

@Dinko - @Dinko, i ja imam potpuno isto misljenje, mnogo mi je nesto sumnjiv, nesto tu nije kako treba....

Jecapereca

04.04.2016 10:43

@Dinko - Jaooj I meni je od prvog trenutka!! Mislim da nije mogao da se nosi sa njenom lepotom!!!

Ana

04.04.2016 09:15

Liči na psihopatu ovaj muž...Ubadanje po licu je čin mržnje i osvete...da su ubodi samo po telu, to bi bilo drugo, ali ubodi po licu?! Krajnje čudno!

lana

04.04.2016 20:17

@Ana - Zaista! I meni ovaj covek izgleda jezivo i kao neki olos od coveka. Nekako je zastrasujuci njegov izgled.

sss

04.04.2016 11:07

Nešto su mnogo brzo prijavili njen nestanak. Zar nisu mogli pomisliti da je svratila kod drugarice. brzo krenuli u potragu. nešto tu nije u redu. Mnogo sumnjivo, sumnjivo.

Dejan

04.04.2016 17:29

@sss - Eh, svasta. Pa zar nije logicno da ako je izasla sa muzem i detetom i resi da svrati kod drugarice da ce da javi da je svratila da se, ne mora muz, ali dete ne brine za majku?

Daki

05.04.2016 02:42

@sss - Sa trcanja se ne odlazi kod drugarice sva znojava i umorna zar ne?Gde ti je logika da ide kod drugarice,a ceka je muz i dete od 5 godina. Muz je isuvise sumnjiv,a i te poruke sto je dobijala sta ako je on slao sa kupljene SIM kartice da bi pripremio teren.Ovo ko god da je planirao nije planirao na dan ili dva.Ovo je planirano duzeeee vremenaaaa.Neko je morao biti siguran da niko nece naici i cuti cin ubistva jer vi kapirate da su se oni jurili. Sta ako je muz unajmio nekog ubicu i resio je se???

Baba Jana

04.04.2016 13:51

Meni su najkrivlji Sasa Popovic i Zeljko Mitrovic jer vrse GENOCID NAD SRPSKOM KULTUROM

Jelena-

04.04.2016 14:47

Uopste mi se ne svidja pogled njenoh muza...

rosa

04.04.2016 15:33

@Jelena- - Ni meni,izgleda sve osim dobrog coveka!!

Slavica

04.04.2016 23:34

@Jelena- - U pravu ste ima nesto unezvereno u tom pogledu i ja sam o tome razmisljala,oci su ogledalo duse.

Strasno21

04.04.2016 20:27

Nije mi jasan uopste tekst. Prvo pise da se tamo retko ko seta a posle se pise kako im nije jasno da je niko nije video kad tamo stalno ima biciklista i setaca..

detektiv

04.04.2016 20:55

Meni je cudno da je MUZ nijednog trenutka nije pozvao na mobilni od kako je nestala, samo je njena mama zvala, a svi iz porodice se " zabrinuli" gde je "nestala" Bas cudno.