Katarina Grujić
Zoran Lončarević
Katarina Grujić

Zoran Lončarević

Katarina Grujić, Foto: Zoran Lončarević

Naime, iako je Kaća jedna od najatraktivnijih pevačica mlađe generacije, na čije telo muškarci ne ostaju ravnodušni, ona tvrdi da nikad ni sa jednim nije imala neku neprijatnu situaciju, jer im nikad nije dala povoda za to. S druge strane, ona tvrdi da su sve njene koleginice koje su možda imale neku škakljivu situaciju same krive za to.

- To nije do menadžera i vlasnika lokala, nego do same pevačice, odnosno do njenog stava i ponašanja. Naravno, ako se neka od njih ponaša slobodnije na nastupu, naravno da će svi muškarci, a ne samo gazde lokala, pomisliti da mogu nešto sa njom. Verujem da koja god od njih je bila u neprijatnoj situaciji, sama je dala povod za to - kaže za „Alo!” Katarina Grujić.

Saša Popović nas gleda kao svoju decu

Pevačica priznaje da nikada nije ostala bez honorara, a za to postoji i konkretno objašnjenje.

- „Grand produkcija” je ozbiljna kuća, sa ozbiljnim direktorom i menadžerima koji se brinu o nama kao o svojoj deci, tako da se nikada nije desilo da mi je gazda nekog lokala ostao dužan ili da nije hteo da da novac za nastup.

Pevačica je u srećnoj vezi sa Nemanjom Buhom, koji ima potpuno poverenje u nju i retko dolazi na njene nastupe. Svaki slobodan trenutak, s druge strane, oni provode zajedno. Ipak, Kaća kaže da joj je još rano da se udaje i da zasad Nemanja i ona uživaju u srećnoj vezi.

- Rano je za brak. Naš sledeći korak je putovanje. Trenutno ne razmišljam ni o čemu drugom. Uživamo u našoj vezi i mnogo nam je lepo - izričita je Grujićeva.

Ova mlada zvezda „Granda” redovan je gost u Hrvatskoj, a nedavno je na jednom prestoničkom splavu zabavljala više od 500 studenata iz Zagreba koji su posetili Beograd.

- Ljudi iz Hrvatske su me sigurno zavoleli zbog pesama. Njima je i posle četiri godine pesma „Jedno đubre obično” glavni hit. Drago mi je što vole moje pesme i što mogu tamo svaki put da odem - kaže ona.

Prema njenim rečima, nikada nije imala problema sa hrvatskom publikom.

- Nije bilo problema ni po nacionalnoj, niti po bilo kojoj drugoj osnovi. Svi su divni. A i publika koja dolazi na moje nastupe je mlađa, tako da je njima najbitnija muzika i ljubav - istakla je Grujićeva, koja, međutim, nije želela da komentariše navode da se posle ovog nastupa vratila kući bogatija za nekoliko desetina hiljada evra.

- Ne želim da komentarišem to, važno je samo da su svi sa mog nastupa otišli zadovoljni - rekla nam je Kaća.

Pevačica priznaje da joj je drago što je tražena, a posebno što ima redovne nastupe u rodnom Beogradu.

- Trenutno sam se posvetila i snimanjima novih pesama. Nadam se da će uskoro izaći i album. Nekada me poremeti bolest, nekada putovanja, nastupi, pa se toliko dugo čeka i na album. Ali će svakako izaći ove godine - rekla je Katarina.

Komentari (9)

E pameti

15.03.2017 22:08

E, bruko, nevaspitana, kad bi ćutala, možda bi se neki slepac i prevario, ovako, nisi ni za tog Buhu, onog momenta kad se vrati sebi, šutnuće te, kome takva trebaš

nedjo

15.03.2017 22:10

ova ce nekom da drzi slovo

sss

16.03.2017 01:08

Mnogo si bolja od ostalih,pokri se i cuti pametnice...

Mirka

16.03.2017 01:51

Ona ce da prica o ponasanju. Pa videli smo te svi na farmi kalafonko jedna.

Goran

16.03.2017 07:54

Boze dragi, koji obraz imas da TI govoris o necijoj reputaciji? Sram te bilo! Bolje gledaj sebe. Pored one Ane Sevic spadas u grupu naj sponzorusa nase estrade. Vi karakter nemate.

Peki

16.03.2017 08:00

Odakle tvom decku pare? Uzivas u novcu koji je njegov stric zaradio baveci se organizovanim kriminalom.

Savamala

16.03.2017 10:58

@Peki - Mozda si i u pravu. Nego cime se bavi ovaj njen Buha, sta radi, koje mu je zanimanje kad se tako razbacuje novcem?

Milica

16.03.2017 13:18

A ti ces da pricas nekom o moralu? Mars tamo, sponzoruso! Da ti nije Granda, s obzirom da veze s pevanjem nemas, imala bi ti od karijere k.

Milica

16.03.2017 15:36

Da bar zna da peva..........