Milica Pavlović i Ana Kokić
Filip Šobot
Milica Pavlović i Ana Kokić

Filip Šobot

Milica Pavlović i Ana Kokić, Foto: Filip Šobot

Kada se na istom mestu nađu vatrena crnka i plavuša, onda je luda zabava definitivno zagarantovana. Pop zvezde Ana Kokić i Milica Pavlović postale su zaštitna lica našeg dnevnog lista, a naša ekipa ludo se zabavljala na snimanju kampanje za novi, sadržajniji „Alo!”, koji svim čitaocima od 10. novembra poklanja više strana po istoj ceni.

Iako zvezde uvek kasne na snimanja, Ana i Milica su se potrudile da stignu na vreme i da pokažu na delu kako izgleda kada profesionalci preuzmu stvar u svoje ruke.

Snimanje kampanje bilo je zakazano u studiju „Šobot“, gde su atraktivne zvezde pozirale pred objektivom Filipa Šobota.

Instrukcije za fotografisanje im nisu bile potrebne, jer su Ana i Milica već iskusne kada je reč o slikanju, pa su i same sugerisale kako bi trebalo da poziraju.

Milica Pavlović

Filip Šobot

Milica Pavlović, Foto: Filip Šobot

- Ekipa „Alo!” je puna energije i to mi se veoma dopada. Zaista sam se sjajno provela. Već sam videla bilborde po gradu i mogu vam reći da mi se baš dopada kako je sve ispalo - rekla nam je seksi senjorita.

Kada je reč o saradnji s Anom, Milica priznaje da joj je bilo drago što su zajedno pozirale pred Filipovim objaktivom za kampanju „Alo!”.
- Anči i ja se družimo već nekoliko godina. Ona je moja velika podrška i meni to mnogo znači. Uspešna je i nije neko ko je sujetan - kaže Milica.

Ana Kokić nam je rekla da se na snimanju kampanje sjajno provela i da je Milica jedna od retkih koleginica sa kojima, osim što lepo sarađuju, voli da pije kafu i da se druži. 

Ana Kokić

Filip Šobot

Ana Kokić , Foto: Filip Šobot

- Proveli smo divan dan na snimanju kampanje za „Alo!” i zaista sam se sjajno provela. Volim kada radim u prijatnoj i opuštenoj atmosferi - otkrila je Ana i prokomentarisla saradnju sa mlađom koleginicom.

- Što se Milice tiče, ona je školski primer kako ljudi iz naše branše treba da rade svoj posao. Perfekcionista je i ja to obožavam kod nje - rekla nam je Ana Kokić.

Ekipa dnevnog lista „Alo!” se zahvaljuje Ani i Milici na divnoj saradnji i želimo da nam svaka sledeća bude još uspešnja.

Od ovog utorka, pa svakog narednog, redakcija rubrike Zabava poklanja vam dodatak ALO! VIP, koji će izlaziti na 20 strana. Najaktuelnije priče o životima poznatih, veliki broj ekskluzivnih priča i intervjua, kao i rubrike koje će vam izmamiti osmeh biće sastavni deo našeg novog dodatka, koji će čitaoci „Alo!” svakog utorka dobijati kao poklon uz naše osnovno izdanje. Ostanite uz najbolje!

Komentari (2)

nedjo

13.11.2017 12:43

ja bi se druzio sa njima,mada nisam bas puko na njih

djole

13.11.2017 17:52

@nedjo - Ova Milica nije normalna. Alo, ženo, prestani da budeš tako savršena.