Ana Kokić
Alo!/Paradiso
Ana Kokić

Alo!/Paradiso

Ana Kokić, Foto: Alo!/Paradiso

Pop zvezda Ana Kokić dočekala je Novu godinu radno. Atraktivna plavuša ušla je 2018. godinu sa publikom u Budvi, dok je za reprizu pevala u Novom Sadu.

Poznato je da gde god se pojavi, Kokićeva napravi sjajnu atmosferu, pa je tako bilo i ovoga puta na reprizi Nove godine.

Muziča zvezda za ovu priliku je odabrala crni kombinezon kojim je dodatno istakla svoj seksepil, a zajedno sa svojim bendom napravila je pravi lom u klubu "Paradiso" gde inače često nastupa.

Ana Kokić

Alo!/Paradiso

Ana Kokić, Foto: Alo!/Paradiso

Ana je poznata kao veliki profesionalac, pa je svoje fanove zabavljala do ranih jutarnjih časova, a publika je nekoliko puta zamolila da otpeva baš njene pesme koje su obeležile 2017. godinu.

Novosadska publika i te kako voli i poštuje atraktivnu pevačicu, što se moglo videti i po prepunom klubu. Ana je do ranih jutarnjih časova izvodila svoje, ali i hitove kolega i koleginica u čemu je maestralna.

Ana Kokić

Alo!/Paradiso

Ana Kokić, Foto: Alo!/Paradiso

Pop pevačica je u Novu godinu ušla radno, a tim tempom nastavlja i dalje. Ana je na svom "Instagram" nalogu objavila spisak nastupa za januar 2018. godine, a fanovi su imali smo jedno pitanje za nju: "Volimo te puno, ali kad ćeš da se odmoriš?".

 

Radujem se svakom nastupu ❤ #2017 #2018 #livemusic #lovemyjob #musicislife #anakokic

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on Dec 15, 2017 at 11:52am PST