Rada Manojlović
Alo!/Masanori Jošida
Rada Manojlović

Alo!/Masanori Jošida

Rada Manojlović, Foto: Jošida Masanori

Radmila Manojlović je jedna od omiljenih javnih ličnosti kladioničara, koji joj predviđaju udaju 2020. godine, a atraktivna pevačica za „Alo!“ otkriva da su dobro predvideli!

Folk zvezda nam je, naime, pred nastup u popularnom prestoničkom klubu „Gotik“ priznala da će se potruditi da se prognoze igračima na sreću ostvare.

- Dobro su oni to pogodili, nije to uopšte daleko od istine. Samo neka nastave sa takvim opkladama - ističe Rada sa osmehom na licu, a na pitanje da li to znači da uskoro možemo očekivati lepe vesti, poručuje:
- Taman su mi dali još jedno dve godine da potvrdim neke stvari na estradi i onda lepo, na miru, da se posvetimo tome. U ljubavi je sve kako treba da bude, sve teče po planu - ubedljiva je bila zvezda „Granda”, koja je u avgustu napunila 32 godine.

Sloba me nije muvao!

Dok mediji spekulišu da li su Rada Manojlović i glavni zavodnik rijalitija „Zadruga” Sloba Radanović bili nešto više od prijatelja, Rada otkriva zbog čega je došlo do toga i kakav odnos ima sa Slobom. - Nije istina. Znate kako, nekad je novinarima dovoljan povod jedna zajednička fotografija. Sloba i ja smo se slikali na novogodisnjem „Pinkovom” veselju. Nismo čak ni razgovarali, ni jednu jedinu rečenicu nismo razmenili. On je na mene ostavio utisak skromnog i povučenog dečka, takav i jeste, pokazao je to u „Zadruzi” i vidi se po njemu. Sve najbolje mislim o njemu, ali nije me muvao i nisam ga odbila - ističe Rada.

Iako se u raznim medijima govorilo o svađama, ljubomori i čarkama između nje i njenog izabranika, mladog pevača Harisa Berkovića, Manojlovićeva kaže da je sastavni deo posla nositi se sa raznoraznim pričama, ali da bez obzira na sve, Haris i ona funkcionišu bolje nego ikad. Ona ističe da će svog dragog za novogodišnju noć iznenaditi na poseban način.

- Ne znam kako ću obradovati Harisa, ali to će biti nešto originalno i nešto što ću sigurno sama praviti. Neću kupovati ništa, već ću će biti neka uspomena za koju sam se ja potrudila - kaže Rada, koja će doček 2018. godine svojim stasom, glasom i nezaboravnom atmosferom koju pravi svuda gde nastupa ulepšati Šveđanima.

- Jeste, za Novu godinu sam u Geteborgu. Repriza nije rezervisana za sada. Volela bih da nemam reprizu, da bih mogla da ostanem tamo nekoliko dana sa Harisom - nasmejano će Rada.

Uprkos broju pesama koje je snimila, jedna od najtraženijih pevačica na estradi se ne opušta, već uveliko radi na novim numerama i sa nestrpljenjem čeka da ih predstvi publici. Ona kaže da je uložila mnogo novca i da se nada da će joj se to isplatiti.
- Ima mnogo novih projekata. Ja bih to stvarno nazvala projektima, zato što me je svaki koštao kao kuća. Bićete pozvani svi u narednih desetak dana, biće promocija za medije, tako da ćemo se družiti - zaključuje Manojlovićeva.

Komentari (5)

Nata

13.11.2017 14:52

Klasicna sponzorusa iz selo doslo da se promovise idi vozi traktor za bolje nisi

Maki

13.11.2017 15:02

@Nata - Po čemu sponzoruša? Devojka se ubi pevajući. Pitam se koliko ti radiš..

Dejan

13.11.2017 15:25

@Nata - Cekamo te Rado u Geteborgu za novu godinu ???

karamba11

13.11.2017 15:52

@Nata - Ona vozi Rendz Rovera crvenog a ti kolica za pijaca??

mirko

13.11.2017 21:02

briga nas i za nju i njenog nek idu za bosnu