Jasmina Medenica
printscreen/ Grand TV
Jasmina Medenica

Printskrin Tv Grand

Jasmina Medenica, Foto: Printskrin Tv Grand

Naime, kako "Alo!" saznaje, bivša učesnica "Farme" Jasmina Medenica dobila je ponudu od čelnika ružičaste televizije i ne krije oduševljenje tim pozivom.

- Jasmina već ima iskustva u rijalitiju i zbog toga veruje da bi se odlično snašla u "Zadruzi". Ipak je to program koji ima potpuno drugačiji koncept od „Farme“, na kojoj su uslovi bili znatno teži. Kada je dobila poziv od produkcije, Jasmina je ozbiljno počela da razmišlja o ulasku, jer je svesna da su zadrugari napravili veliki uspeh kada je reč o rejtingu. Jasmina je svakako oduševljena pozivom i mnogo se raduje ulasku. Ona je svojim učešćem u prethodnom rijalitiju dokazala da je publika voli, ostala je do samog kraja i uvek se dobro kotirala kada je reč o glasovima - kaže naš izvor i dodaje da Jasmina ne voli ulizice, niti igrače koji se priklanjaju glavnim akterima rijalitija kako bi opstali što duže.

Jasmina Medenica

screenshot

Jasmina Medenica, Foto: screenshot

- Medenica je više puta i ranije isticala da se nikada ne bi priklonila određenom klanu, pa tako neće biti ni sada, ako uđe. Ne voli osobe koje opstaju tako što su zavisne od drugih, a ona je veoma borbena i spremna da se bori za pobedu. Mislim da bi se odlično slagala sa Gordanom Džehverović, sličnog su temperamenta - kaže naš izvor.

Inače, Jasmina Medenica je potvrdila naša saznanja kada se uključila uživo putem Instagrama.

- Zvali su me, razmišljam da li da uđem. Bilo bi super kada bi se to desilo, jer bih napravila šou - rekla je pevačica, nakon čega je usledilo mnoštvo pozitivnih komentara.

Podsetimo, Jasmina Medenica je u šestoj sezoni rijalitija "Farma" dospela do finala.

 

Komentari (3)

nedjo

15.04.2018 17:44

ovo pevačica?

rale

15.04.2018 19:38

@nedjo - Apsolutno nebitna i nezanimljiva.

TANJA

15.04.2018 21:09

A KOJA JE OVA.STA PEVA...