Pink
Print screen/YT
Pink

Print screen/YT

Pink , Foto: Print screen/YT

"Je li ona to upravo bacila žvaku pre početka himne?" "Bilo je teško ovo gledati", komentarisali su gledaoci Pink koja je pevala američku himnu na "Superboulu". Zasmetalo im što se pevačica trenutak pre nastupa setila da izbaci žvaku i pritom se nasmejala. Kažu da je tako pokazala nepoštovanje prema svojoj zemlji.

"Hoće li je pokupiti pre nego što počne utakmica? "Mislim da će njenu žvaku proglasiti najboljim igračem", samo su neki od komentara koji su se našli na društvenim mrežama. Neki su se pitali zašto se uopšte nastavlja prenos jer je Pink ovim potezom već osvojila "Superboul". Pevačica se ubrzo oglasila i istakla da navodno nije imala žvaku.

Pink se uskoro oglasila zbog 'incidenta'.

"To je bila tableta za grlo" objasnila je pevačica. Pink je navodno je otpevala himnu nakon što se danima 'bori' sa gripom kojim su je deca zarazila, ali ipak dobila je pohvale da je dobro otpevala iako je bila bolesna.

"Da barem ja tako pevam kad sam bolesna. Kako tek rastura kada je potpuno zdrava", komentarisali su korisnici društvenih mreža.