Tanja Jovićević
Printscreen/Pink
Tanja Jovićević

Printscreen/Pink

Ej, živote..., Foto: Printscreen/Pink

Za mnoge je bio šok što u rijalitu "Zadrugu" ulazi Tanja Jovićević, džez pevačica fantastatičnog glasa, koja je zajedno sa vlasnikom "Pinka", Željkom Mitrovićem bila u grupi "Oktobar 1864".

Ona je izjavila da je to za nju nagrada i korak napred, jer je jako teško živela čitave dve decenije.  

- Poslednjih 20 godina nije baš bilo sjajno u mom životu. Užasno nekome ko nije neko drugi, a ja sam uvek bila ja. Nikad nisam bila opozicija i inadžija, ali nisam mogla da nađem put napred. Borila sam se sa životom, ne sa smrću. Ovo je neka nagrada, idem napred - rekla je Jovićevićeva za "Pulsonline". 

Ona je rekla da joj nisu dali da peva i radi, i da je jedva preživljavala. Tanja je već dobila priliku da pokaže šta najbolje ume da radi.

Komentari (4)

Mimi

08.09.2017 10:05

I ja nisam mogla da radim jer nas Dinča obespravio i 2 mal.dece ali gospodjo rad na crno u Osmanlijskom carstvu i deca završiše škole i danas imaju decu! Eto vidiš ne tražim zadrugu i zadrugare!

Ajde bre ostavi

08.09.2017 11:58

nas na miru! Tebi neko nešto branio i zabranio?

meda

08.09.2017 13:04

Sto se nije ubila? Bila bi makar dosetojanstvena. I ona nesrecna glumica. Znam da mi je komentar odvratan, ali toliko mi se sve ovo sto se desava gadi, da normalnih reci vise i nemam. Pare, pare, SVE za pare, pod izgovorom da ne moze drugacije. Ne izgovaram se nicim, cutim i radim. Kad ne bude moglo drugacije, oticicu dostojanstveno. Ovo je vise nego ponizavajuce.

nedjo

09.09.2017 00:28

@meda - medo,ne lupaj.. ona je prijateljica bata zeljka