Sloba i Kija
Printscrren
Sloba i Kija

Printscrren

Sloba i Kija, Foto: Printscrren

Pevač Slobodan Radanović i njegova supruga Kija Kockar često ulaze u rasprave koje se tiču njihovog braka u rijalitiju "Zadruga".

Dok Kija tvrdi da je kraj nje uživao, da mu je pomogala finansijski i da mu je obezbedila brojna putovanja zbog posla stjuardese kojim se bavila, on ističe da je uvek bilo po njenom, da su se stalno svađali i da je vremenom ljubav "isparila" zbog čega su postali prijatelji, više nego supružnici.

Međutim, kolažni video koji je osvanuo koji je osvanuo na sajtu "Jutjub" pokazuje da su proveli zajedno zaista divne trenutke za pamćenje, putovali na razna mesta, a njihovi izrazi lica i ponašanje odaje utisak jednog srećnog i zaljubljenog para.

Komentari (17)

Pustite snimak Zadrugarima

13.03.2018 12:44

Produkcijo puti taj snimak u Zadrugu i trazi da Sloba objasni kako je to njegov brak bio los, a Kija tvrdi da je osamdeset posto bio dobar. Taj covek je prevarant i samo koristi zene. Ljube ga njegove Draginja u Anabela!!!

šta je s mozgom

13.03.2018 22:49

@Pustite snimak Zadrugarima - O čemu ti to? Odakle tebi pravo da ceniš tuđi subjektivni osećaj.? On kaže da se nije dobro osećao u tom braku. Odakle tebi pravo da izražavaš sumnju u taj njegov subjektivni osećaj. Na drugoj strani veruješ u Kijin subjektivni doživljaj. Na osnovu čega bi se njoj verovalo a njemu ne? DOSADNI STE BRE VIŠE SA NJENIH 80% BRAČNE SREĆE. I DOSADNI I GLUPI. NA KRAJU-ŠTA VI IMATE OD TOGA?

ssss

13.03.2018 12:56

Naravno da je bio srecan ali pritisak majke bio je jaci! Tek sad ce osetiti pravi pritisak i mnogo gore stvari od strane.....Pravice on Kiju od blata zivi bili pa videli!!!

ilija

13.03.2018 18:58

@ssss - Nikada nije srećan sa njom. To je daleka prošlost. Ona je kuja, koja ga je varala.... a sad s folira i prodaje lažni moral.... AKo mislite da je toliko dobra i kvalitetna, vodite je kući i udomite je... hahaha

Ita

13.03.2018 13:02

"imao sam sto razloga da ostnem sa njom, a hiljadu da odem"- to je činjenica. Još jedan atak na SLobu da bi serikazao njihov braka kao"idealan". Njihova veza je pukla,nema ljubavi, Sloba voli Lunu odlazi sa njo zauvek.Kraj.Nema tu priče.ne možeet nikog prisiliti nikoga da bude sa vama.Par prijatnih stvari u životu ne može anulirati sve ono što je bilo neprimereno i neadekvatno jednoj u zajednici. Možete da bjavljujete šta god želite, da je opravdavate,Ninjioha veza je ugašena.Kraj priče.

Mira

13.03.2018 14:32

@Ita - O,pa gde si Anabela? (Ita i Simke). Prepoznajemo te po istim rečenicama. A vidim, ono "hodajuće zlo" za Kristinu si izbacila. Hahahaha Odakle vreme za kucanje poruka, nakon svadja na parkinzima, svadja sa novinarima... Zaboga! Opušteno malo, ne valja tako, opsesija!

максо

13.03.2018 15:11

@Ita - Симке, ти ли си?

kuma@Mira @Ita

13.03.2018 19:07

@Ita - AU, KUMO SA OSTALOM SVITOM, DOKLE VIŠE PROZIVATE ANABELU?. MORATE SHVATITI DA lUNA I SlOBA IMAJU ARMIJU FANOVA, NAJBOLJI SU. NAJLEPŠI PAR U ZADRUZI.PAR KOjI JE OBELEŽIO OVAJ RIJALITI. NAJISKENIJI,lUDO SE VOLE I OSTJAU DO KRAJA ŽIVOTA ZAJEDNO. NE MOŽETE VAŠM I PLJUVANJEM PROMENITI REALOST. SLOBA VOLI ŽENU SVOG ŽIVOTA, A BIVŠA JE DALEKA PROŠLOST......

Simke

13.03.2018 13:10

Ljubav se ne kupuje, već se gradi, neguje,uvažava ,poštuje i čuva.... Bilo nekad, na ovoj slici su mnogo mladji.Sve nestaje... njihova priča je završena. Možete da je prikazujete kao "sveticu" koliko želite, ona ga ne zaslužuje, zato je njhova veza i doživela krah... Svako odlazi svojim putem,....što je sasvim normalno... Kraj....Slobu trea prikazati kao krivca, a svi znamo da se što je iznosila o njemu je daleko od istine, Ona je folirant ilažov..

Suza

13.03.2018 13:30

Prosto mi je žao kada vidim koliko mu je bilo "loše" u braku. Pitam se samo kako li je izdržao sve ove torture??!!Pa ona ga je prisiljavala da jaše(jadnog) slona, da se vozi avionom, brodovima, da roni....mogao je čovek da nastrada..nije ni čudo što su je njegovi mrzeli kada im je ovako "maltretirala" sina.A njemu je baš bilo loše...zato ce ostatak života za svaki slučaj provesti na sigurnom mestu u krevetu, jer pored sebe će imati baš onakvu ženu kakvu je i zaslužio...

Kolaž do kolaža

13.03.2018 13:38

Ovo je Kija probrala i postavila na Jutjub pre svog ulaska. Postavlja se pitanje-zašto? Jasno-u svrhu manipulisanja. Ko još ima potrebu da privatne snimke objavljuje na Jutjubu i tako ih čini dostupnim najširoj javnosti? Samo onaj ko ima neki cilj sa tim. A kad već to radi, naravno da će objaviti samo ono što joj odgovara. Ružne trenutke, svađe, vređanja.....naravno da nije snimala a da jeste ne bi ih postavila na Jutjub. Sav taj kolaž je Slobi izgleda preseo i na nos izašao. Onda - džaba.

Stevan

13.03.2018 16:40

@Kolaž do kolaža - Svi postavljaju privatne snimke. Ni jedan pojedinac nema sluzbene snimke. Firme imaju sluzbene snimke i takvi snimci su u manjini.

za Stevana

13.03.2018 22:52

@Kolaž do kolaža - U svakom slučaju-objavila je zajedničke snimke bez njegove saglasnosti. S kojim pravom? Kad je Kija u pitanju to uopšte ne čudi. To liči na nju. Mala je odvratna.

Maki

13.03.2018 16:34

Nijedan poljubac, niti pogled u oči... Čudno! A kao, voleli se... Izgleda da su bili samo iz obostranog interesa, kao suživot zarad provoda i putovanja... A kada je ponestalo interesa i para, došlo je do ogoljavanja istine - da se nisu ni voleli. Previše su različiti, on dembelija otromboljenog stomaka, ona živa vatrica, energična i razigrana radoholičarka! Svako svojim putem, pa kako im bude. Naputovali su se za života.

Stevan

13.03.2018 16:49

Sa Lunjarom ce imati sasvim drugaciji zivot. Ujutru na posao sakupljanja sekundarnih sirovina. U podne kuci da spremi rucak za familiju. Porodicni rucak sa Lunjarom, Anabelom, Gagijem i decom. Pranje tanjira i sredjivanje kuce. Popodne trazenje posla po kafanama u istovremeno prikupljanje sekundarnih sirovina ispred kafana i prodavnica. Odlazak na svirku (kad ima posla). U povratku na prstima ulazak na spavanje da ne probudi tastu Anabelu.

nebojsa

16.03.2018 19:09

@Stevan - care!!!!!

buba

16.03.2018 15:11

svaki brak ima padove...ali ja sam za to...razvedi se pa kreni u nov zivot...