Lapsus bend
Promo
Lapsus bend

Promo

Lapsus band, Foto: Promo

Nakon što im je snimanje spota "Čekam te" prekinuto zbog opasnosti od požara, pevač "Lapsus benda" Emir Aličković utehu je pronašao u Dubrovniku u zagrljaju atraktivne brinete.

Doduše, i to je učinio za potrebe spota. 

Frontmen popularnog mladog benda na Balkanu prošetao je ulicama starog grada razmenjujući nežnosti sa manekenkom, a u tome su bili toliko uverljivi da su mnogi posumnjali da između njih ima i nešto više od profesionalnog odnosa.

"U svemu što radimo trudimo se da damo svoj maksimum pa i u kadrovima koji zahtevaju glumu. Tako smo i u pesmi i spotu "Čekam te" dali sve od sebe da publici ponudimo nešto novo, a opet da ostanemo prepoznatljivi. Nadamo se da smo u tome uspeli i da će publika uživati u našoj pesmi, jer oni od nas zaslužuju samo najbolje. A što se Emira tiče, on je i dalje slobodan", kroz osmeh su rekli članovi benda koji ovih dana osim što spremaju nove pesme nastupaju i na unapred rasprodatoj letnjoj turneji.

A kako izgleda spot i zvuči pesma za koju svi misle da će biti veliki hit poput "Budalo", "Hendikepiran" i drugih hitova "Lapsusovaca" pogledajte ovde:

 

Komentari (1)

mile

06.08.2017 16:19

Da li je manekenka Maja Mihajlovic iz Zrenjanina? Predobra i veoma pametna devojka.