Lapsus bend
Promo
Lapsus bend

Promo

Lapsus bend, Foto: Promo

Spot se pojavio tačno na 21. rođendan pevača Emira Aličkovića koji je imao mnogo razloga da slavi, jer je osim za novi hit postao bogatiji i za automobil.

Da mu ovaj rođendan bude događaj za pamćenje postarao se menadžer benda koji je mladom pevaču u znak uspešne saradnje poklonio novi „Mercedes“. Pevač je sreću podelio sa pratiocima na društvenim mrežama a još više pažnje od skupocenog poklona izazvao je novi visokobudžetni spot, najskuplji u dosadašnjoj karijeri benda.

Lapsus bend

Promo

Lapsus bend, Foto: Promo

- Ceo dan primam čestitke, ali najdraže su mi one koje dobijam od publike na račun spota za pesmu „Santa leda“. Ovo je naša prva saradnja sa Jala Bratom i Bubom Korelijem i prve reakcije su fantastične što me čini neizmerno srećnim – rekao je pevač najveće balkanske muzičke senzacije, i nastavio:

- Publika uvek daje konačan sud tako da se nadam da će i ovoga puta kao i dosad podržati i uživati u onome što im priprememo. Mnogo ljubavi i truda je uloženo u ovu pesmu, i hvala svima koji su se već javili sa lepim reakcijama, to mi je najbolji poklon za rođendan – zaključio je mladi pevač koji se tokom dana na skupocenom poklonu zahvalio i menadžeru postom na društvenim mrežama.