Bane Vidaković
Screenshoot
Tvoje lice zvuči poznato

Promo

Tvoje lice zvuči poznato, Foto: Promo

Popularno takmičenje humanitarnog karaktera "Tvoje lice zvuči poznato" bliži se kraju. Leka, Bane, Tijana, Edita, Leon, Stevan, Nenad, Bebi, Mira i Gaga našli su se u polufinalu, a pored ocena, komentara žirija i drugih takmičara, imali su priliku da čuju i glas publike koja je glasala sms porukama.

Upravo na osnovu sabranih poena saznali smo kojih pet takmičara ulazi u finalnu emisiju, a to su: Tijana Dapčević, Edita Aradinović, Stevan Anđelković, Leon i Dragana Mićalović.

Žiri nije želeo da otkriva svoje favorite. Večeras se u ulozi gosta našla Karolina Gočeva, a sav prihod od glasova otišao je u humanitarne svrhe.

Tok emisije:

Bane Vidaković nastupio je prvi, a njegov zadatak je da imitara Baneta iz grupe "Garavi sokak". Duh Vojvodine osetio se u studiju, a publika je sve vreme skandirala Banetovo ime.

- Ovo je bilo perfektno - rekla je Aleksandra Radović, a ostatak se složio da je Bane imao sjajan akcenat i da je imitacija bila odlična.

- Ovo je bilo super, odlično, vrlo veselo! Bravo - rekla je Karolina Gočeva. Branko Đurić Đura se složio i našalio da Bane izgleda malo nabreklo. Andrija Milošević je dodao da je Bane bio sjajan i šarmantan.

Bane Vidaković

Screenshoot

Bane Vidaković, Foto: Screenshoot

Dragana Mićalović je nastupila druga, a imala je zadatak da "skine" špansku pevačicu Luz Kasal, koja je inače pevala numeru za domaći film "Montevideo".

Dragana Mićalović

Screenshoot

Dragana Mićalović, Foto: Screenshoot

 Đura je pao u trans kada je čuo Draganu.

- Imala si tu emociju ao i Luz Kasal, vrlo si slična njoj - rekao je on, a Andrija se složio sa njim. Milošević je naveo da je Dragana veoma talentovana i da može svašta da radi.

- Ovo je bio sjajan nastup, bila si fantastična večeras. Ušla si u priču, baš onako kako treba. Miks svega i svačega, ali zaista si bila sjajna. Čestitam ti - rekla je Aleksandra. Karolina je primetila da je glumcu pogodila pesma, a za nastup je imala samo reči hvale.

Treći po redu nastupio je Nenad Pagonis kao frontmen grupe AC/DC. Inače, Nenad privatno sluša ovakvu vrste muzike, pa se tako posebno obradovao imitaciji. Andrija Milošević je prokomentarisao da je Nenadov nastup bio jedan od najjačih.

Nenad Pagonis

Screenshoot

Nenad Pagonis, Foto: Screenshoot

- Brutalan nastup, zapalio si studio. Na visini - rekao je Đura koji je bio oduševljen. Aleksandra Radović je takođe bila fascinirana Nenadom.

- Bio si fantastičan - bila je jasna pevačica. Karolina je očekivala da će Nenad pogrešiti, ali ipak nije imala nijednu zamerku.

 Edita Aradinović je nastupila četvrta, a imala je zadatak da imitira Ejmi Li pevačicu rok benda "Evanescence".

Edita Aradinović

Screenshoot

Edita Aradinović, Foto: Screenshoot

  - Teško je odabrati reči... pozitivno sam iznenađena od tebe. Nisam očekivala da si takav multitalenat. Nisam znala da ovako dobro pevaš, imitiraš, još si seksi - hvalila je Karolina Editu. Aleksandra Radović je takođe imala samo pozitivne komentare.

- Ti dominiraš od samog početka - bila je jasna Radovićeva. Iako je nastup prosao odlično, a publika ostala oduševljena Editinim pevačkim sposobnostima i imitacijom, nekoliko minuta pre izlaska na binu Edita se požalila da je jako bolesna.

- Na injekcijama sam ceo dan, raspadam se i jako sam loše. Ko zna kako će sve da ispadne - rekla je ministarka za Alo!, koja je brinula bez razloga, budući da ju je po mnogima ovaj nastup predstavio u najboljem mogućem svetlu.

Nakon Edite, odnosno peta po redu nastupila je Mira Škorić koja je imitirala makedonsku pevačicu Kaliopi. Aleksandra je posle nastupa navela da je Mira jedna od retkih pevača koja može otpeva visoke tonov poput Kliopi.

- Baš si bila blizu njene boje. Kada si se pojavila mislila sam da se Kalipi pojavila - rekla je Karolina kojoj se Mira veoma dopala. Đura je primetio da je Mira pogodila tonove i visine, dok je Andrija sa nestrpljenjem očekivao da čuje Miru, pošto privatno mnogo voli da sluša makedonsku pevačicu.

Mira Škorić

Screenshoot

Mira Škorić, Foto: Screenshoot

Šesti po redu nastupili su Leon i Stevan Anđelković koji su izveli duet Arijane Grande i Niki Minaž.

Stevan Anđelković i Leon

Screenshoot

Stevan Anđelković i Leon, Foto: Screenshoot

Nakon urnebesne imitacije izveli su i numeru "Radioactive" koju u originalu peva grupa "Imagine dragons". Svi su bili oduševljeni brzinom transformisanja s obzirom na to da program ide uživo. S obzirom na to da je Leon imitirao Niki Minaž, komentarisao je da mu smeta ogromna zadnjica i da je sam sebi smešan. Takođe se našalio da mu grudi ne smetaju, već da su mogle da budu veće, da se usklade sa pozadinom.

- U sekundi ste promenili četiri osobe, ja sam frapiran, ja se topim, nestajem - rekao je Đura koji nije mogao sebi da dođe. Karolina se složila da je sve bilo brzo i da je nastup bio spektakularan.

- Deco, bravo! Svaka vam čast - rekla je makedonska pevačica. Andrija nije imao šta da doda, sve je bilo jasno.

- Ova imitacija je moj teren, tu vrstu muzike i privatno slušam i volim. Nadam se da su svi uživali u našem nastupu koliko i ja dok sam radio na njemu. Teško je i zahtevno bilo, ali trudio sam se da odradim sve kako treba. Budući da sam nastupao sa Stevanom, koga jako poštujem i gotivim, sve mi je bilo još zanimljivije. I dalje se prepričava nas nastup "Limunada" i to je ta neka energija naša zbog koje i teške imitacije postaju lakše. Drago mi je da je žiri zadovoljan, uvek je lepo dobiti pohvale za ono na čemu se radi naporno - rekao je Leon za Alo! nakon nastupa.

Stevan Anđelković i Leon

Screenshoot

Stevan Anđelković i Leon, Foto: Screenshoot

Branislav Lečić je sedmi po redu izveo imitaciju Marčela, a Aleksandra Radović je prokomentarisala da je ovo bio jedan Lekinih boljin nastupa.

- Večeras ste bili glumac u ulozi Marčela, doneli ste to na glumački način. Vi ste meni do sada svi za 12. Svaka vam čast - rekla je pevačica.

- Leko, bio si genijalan. Ti si večeras to doneo, jer si veliki glumac. Ja sam ponosan na tebe - rekao je Andrija. Đuri se takođe dopala Lečićeva imitacija, kao i Karolini.

Branislav Lečić

Screenshoot

Branislav Lečić, Foto: Screenshoot

Imitacija američke pevačice Pink je neizbežna u polufinalu i finalu, a ovaj zadatak je večeras dobila Tijana Dapčević. Pevačica je nastupila osma po redu i izvela prave vratolomije na sceni. Tijana je "letela" i lebdila u vazduhu, ali i igrala se s vatrom.

Tijana Dapčević

Screenshoot

Tijana Dapčević, Foto: Screenshoot

 - Znao sam da si lepa, da imaš harizmu, da dobro pevaš, a sad znam i da si hrabra - rekao je Đura kojije bio oduševljen. Karolina je rekla da je Tijana napravila pravi šou i da je veoma ponosna na svoju koleginicu.

- Ti vladaš scenom ženo, ovo je bilo sjajno. Sve si uradila perfektno, ne znam šta da ti kažem. Fantastično i fenomenalno - rekao je Andrija. Aleksandra je navela da Tijani stoji imitacija Pink i da ima taj temperament.

- Bio nam je vizuelan spektakl i glumački... svaka čast, za medalju! - rekla je Radovićeva dok je publika skandirala Tijanino ime.

Deveta, odnosno poslednja je nastupila Bebi Dol sa imitacijom Kristine Agilere. Publika se naježila dok je slušala Bebi Dol.

- Ovo je bilo odlično, uneli ste nešto voje, imali smo vrhunski nastup - rekla je Karolina, kojoj je bila velika čast da sluša Bebi, koju izuzetno ceni i poštuje. Aleksandra Radović se složila sa koleginicom.

- Otpevali ste je na svoj način, bili ste sjajni. To je jako lepo, kreativno - dodala je Radovićeva. Andrija smatra da je Bebi bila sjajna, kao i uvek.

Bebi Dol

Screenshoot

Bebi Dol, Foto: Screenshoot

Nakon glasanja žirija Stevan Anđelković je bio na prvom mestu, a Tijana odmah iza njega. Međutim nakon glasanja samih kandidata sve se promenilo. Bane Vidaković je imao najviše poena i on je pobednik 11. epizode "Tvoje lice zvuči poznato". Kao nagradu dobio je ček na 1.000 evra koji će dati centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine. Nakon što je proglašen pobednik  11. epizode, zatovoreno je glasanje.

Publika je sms glasanjem izabarala pet finalista: Tijana Dapčević, Edita Aradinović, Stevan Anđelković, Leon i Dragana Mićalović.

Publika će imati priliku da ih gleda u finalu i ona će glasovima odličiti ko će biti pobednik četvrte sezone emisije "Tvoje lice zvuči poznato".

Pogledajte atmosferu iz bekstejdža tokom polufinala TLZP:

 

Komentari (7)

nedjo

10.12.2017 21:29

bane je super

Mirka

11.12.2017 01:01

Ovo je najlosiji TLZP, a Marija Kilibarda je mnogo bolje vodila od Nine.

Rodjaka

11.12.2017 07:07

Kako god Pagonis je pobednik u svemu. To sto su pevaci u finalu, to je ocekivano. Pagonis je moralno pobednik, covek sportista, kik boks, a tako emotivan i nezan. Zelim mu svako dobro. Volela bih da cujem njih petoro kao frontmene AC/DC. U svakom slucaju cestitam im.

Ja

11.12.2017 07:45

Zasluženo samo Stevan i Leon, još i Pagonis..a štosetiče voditeljke, sve opcije su bolje od prethodne.

maja

11.12.2017 07:48

Iz avona se vidi da je sve skockano i namesteno. Svi su fini i dobri. Generalno Pagonos, Leon i Stevan su najbolji. Ali posto je humanitarnog karaktera sve je oprosteno

miki mile

11.12.2017 09:33

Sezona je bila dobra,puno bolja od prošle.Nina je izdominirala kao voditeljka,vrlo šarmantna,kulturna,odmerena i u odnosu na kilibardu tri koplja iznad nje.Hvala produkciji što nas je ove sezone spasila da nemoramo gledati ono kreveljenje,drečanje prenemaganje gospođice m.kilibarde

nedjo

11.12.2017 23:38

svaka čast branku