Pretučena devojčica
M. Ivanović
Pretučena devojčica

M. Ivanović

Pretučena devojčica, Foto: M. Ivanović

Slučaj je, kako je potvrđeno za Alo, prijavljen policiji, a devojčica je pod velikim stresom zbog čega će njeni roditelji morati da potraže pomoć stručnjaka.

Nasilje se dogodilo oko 18,30 sati u Ulici Cara Dušana, centralnoj ulici u toj varoši, preko puta Gimnazije, a naočigled prolaznika, koji nisu reagovali.

- Opkolilo je pet devojčica, godinu dana starije od nje, s kojima je bio i jedan dečak, koji je nije tukao, ali je mirno posmtrao. Jedna od njih joj je držala ruke, druga je pesnicama udarala po licu, a treća joj čupala kosu. Moje dete je vrištalo, niko joj nije pomogao - priča uznemirena majka.

Otac je zbog ovog slučaja morao na kratko da ostavi posao i doputuje s terena.

- Došao sam da smirim situaciju, ali ćerka je veoma uznemirena, doživela je izgleda veliki stres. Noćas nije skoro ni spavala, a ruke joj se neprestano tresu. Danas nije otišla u školu i neće ići dok joj se modrice ne povuku i dok se malo sama ne stabilizuje, a ja moram da potražim i pomoć školskog psihologa - veli otac.

„Alo“ je pokušao da kontaktira dve škole, ali na telefonima se nisu javljali ni u Gimnaziji ni u Tehničkoj školi.

Inače, roditelji pretučene devojčice kažu da je između njihove ćerke i najmanje dve devojčice koje su je tukle postojala tenzija i vidu rasprave preko Fejsbuka i dobacivanja na ulici.

Komentari (7)

Pera Detlic

27.04.2017 08:33

U Titovo vreme bi ove devojke sto se tuku u popravni dom pa na neko poljoprivredno dobro da vade repu.

u titovo vreme

27.04.2017 11:58

@Pera Detlic - mogli ste spavati u parku, i biti sigurni. u titovo vreme policija je bila na ulicama. svaki pozornik je imao svoj reon, i tacno je znao ko su kriminalci. u titovo vreme su policajci bili sposobni i cenjeni u svetu. a danas kad nije titovo vreme, niste sigurni ni u svom stanu. policija sedi po kancelarijama, igra igrice na kompu, fejsu, tviteru...... a kriminal cveeetaaa !!!!

Pera Detlic

27.04.2017 19:24

@Pera Detlic - Gledaju i pornice za vreme radnog vremena.

Kiza48

27.04.2017 09:04

Svaka odrasla osoba, koja bi bilo sta pokusala, bila bi optuzena za nasilje nad maloletnicama.

sećanje

27.04.2017 09:57

Dok smo imali Jugoslaviju , takvi neprijatelji naroda i zlotvori su bili uklanjani gde god da se nalaze , taman to bilo i Vašington ...to je bila država a ne ovaj (vučićev ) feud srbija.

Zorica

27.04.2017 11:16

Jaooj,i devojcice su pocele da se tuku.. Strasnoooo..

mentalac

27.04.2017 21:25

PA STA?moze im se pa neka su je izudarali,zasto izlazi u grad kad nema telohranitelja