Sin zatvorio majku i baku u stanu i otišao od kuće
Alo!/Ana Paunković
Sin zatvorio majku i baku u stanu i otišao od kuće
Sin zatvorio majku i baku u stanu i otišao od kuće, Foto: Ana Paunković

 

Da priča bude još bizarnija, ispostavilo se da je njih još 5. decembra zaključao Granin sin, koji je potom otišao u nepoznatom pravcu!


Na telu starice nije bilo vidljivih tragova nasilja. Pretpostavlja se da je preminula prirodnom smrću, ali je telo ipak poslato na obdukciju. Grana S. je primljena u bolnicu „Laza Lazarević“, a prema rečima komšija, obe su imale psihičke probleme.


- Prošlog vikenda neko od komšija je primetio navodne tragove obijanja na vratima Ljubinkinog stana, te je odmah alarmirana policija. Po dolasku patrole, koja je u prisustvu dva svedoka ušla u stan, zatečen je jeziv prizor. Nesretna Ljubinka je ležala nepomično u svojoj sobi, a telo je bilo u početnoj fazi truljenja. Granu su zatekli kako sedi u trpezariji i nešto nepovezano priča - kaže za „Alo!“ izvor iz istrage i navodi da su teškom mukom od Grane ipak saznali šta se dogodilo i zašto nikog nije obavestila o majčinoj smrti.

Policija  zapečatila stan na Vidikovcu
Policija zapečatila stan na Vidikovcu, Foto: Ana Paunković


- Od ponedeljka je Grana živela sa mrtvom majkom, pokušavajući da otvori vrata, jer je njen sin prethodno izašao i poneo ključeve sa sobom. Kada joj je majka preminula, žena je zapala u psihičku krizu, te se uopšte nije mogla snaći. Tek u subotu, kada joj je ponestalo hrane, pokušala je da obije ulazna vrata sa unutrašnje strane. Tad je ispao i deo cilindra, što su primetile komšije, koje su pozvale policiju - objašnjava naš sagovornik i navodi da još niko ne zna gde je otišao Granin sin.

 

Nisu se družili s komšijama

Prema rečima komšija, Ljubinka i članovi njene porodice se ni sa kim u zgradi nisu družili. - Ne poznajemo ih dobro. Oni su 25 godina unazad izdavali stan, i nedavno su se tu doselili. Čula sam da je policija dolazila, čak se priča i da je unuk ubio babu. Važili su za čudake, a šta se unutra dešavalo... ko će znati. Znam samo da su policajci zapečatili stan i ćerku odveli, a da se ne zna gde je unuk - rekao nam je jedan stanar zgrade.

Komentari (2)

asimax

17.12.2015 08:58

U ovom Beogradu se nakotilo svakakvog sljama,boze me sacuvaj sta sve procitam svaki dan.Pa normalnog coveka treba da je strah da tamo prespava,ne zna da li ce osvanuti ziv.Mozda mi seljaci iz unutrasnjosti nismo kul ali brate spavamo s mirom.Svasta!!!!

KOMENTAR

17.12.2015 13:28

@asimax - SRAM TE BILO