Pesnica Tuča Tučnjava Batine Nasilje
Profimedia
Pesnica Tuča Tučnjava Batine Nasilje

Profimedia

Pesnica, Foto: Profimedia

Telo otkriva mnogo toga o našem "unutrašnjem ja", pa tako možete mnogo toga saznati o vašem sagovorniku i pronaći pravi način da komunicirate sa njim. Mi vam danas donosimo mali test sa stisnutom pesnicom. Pronađite fotografiju kako izgleda vaša pesnica kada je stisnete i recite nam da li smo pogodili vaš karakter i osobine.

1. Palac na vrhu

Vi ste najverovatnije najenergičnija osoba na svetu. Stalno ste u potrazi za novim utiscima i znanjem, pokušavajući da obgrlite sve odjednom. Vaš raspored ne uključuje izležavanje ispred TV-a. Vi ste altruistični do srži, ljubazni i spremni da svima pomognete i sve pomirite. Vi delate više nego što govorite, što uz vašu pouzdanost i ljubaznost, čini da vas svi cene i poštuju. Vi inspirišete i punite energijom sve oko vas, i lako postajete lider i vođa. 

2. Palac unutra

Vi ste pametni i lukavi, ali niste dobri u sticanju novih prijatelja. Oni oko vas mogu steći utisak da glumite ili nešto krijete, ali nakon što vas upoznaju bolje, shvataju da ste nežni i prilično ranjivi. Imate dar da vidite koren svakog problema i da pronađete način da ga rešite. Oštroumni ste i pametni, imate dobre vizije i donosite ispravne odluke. Vaše vrline su preciznost i pažljivost, ali ponekad zahtevate previše od sebe i postajete anksiozni. Zato vam je potreban neko ko će vas razumeti bez reči.

3. Palac spolja

Vaš moto je "svako bira svoj put", a vaš put je obično onaj težak. Praktični ste i iskreni, čvrsto stojite na zemlji i znate svoju vrednost. Vaša kičma je od titanijuma, u najmanju ruku. Međutim, vaš strah od neuspeha sprečava vas u donošenju smelih odluka: to je jedina stvar koja može da poljulja vaše samopouzdanje. Zato vam je često potrebno odobrenje i pohvala. Vaši prijatelji cene vašu iskrenost, pouzdanost i britki um. Oni oko vas se osećaju zaštićeno u vašem prisustvu i srećni su što imaju vaše društvo. Zapamtite, uz podršku bliskih ljudi, sposobni ste za sve.

4. Palac okrenut na gore

Vi ste skromni, a ipak puni znanja i svestrani. Imate brzi um koji stvara nebrojano ideja koje mogu delovati nemoguće na prvi pogled. Obožavate da otkrivate svet, odnosno imate načina da to uradite. Ipak, ponekad vam je teško da koncentrišete na nešto određeno jer želite sve da znate. Svi za vas misle da ste hodajuća enciklopedija i često traže vaš savet. Ipak, u sebi, vi ste prilično povučeni, pažljivo birate društvo, a najvrednije savete dajete samo odabranima.