Voždovac - Partizan
Marko Metlaš
Voždovac - Partizan

Marko Metlaš

Voždovac - Partizan, Foto: Marko Metlaš

"Zmajevi" su prvi put ugostili jednog od dva najveća klubova u Srbiji, pošto ranije ovaj stadion na krovu Tržnog centra nije ispunjavao bezbednosne uslove.

Strelci za Partizan bili su Leonardo u 23, Ostojić u 56. i Everton Luiz u 73. minutu meča.

Crno-beli su poveli fantastičnim golom Leonarda iz slobodnog udarca. Sudija Mažić svirao je faul na tridesetak metara iskosa od gola Voždovca. Iz ovakvih pozicija uglavnom se upućuje centaršut, ali je Leonardo imao druge planove.

Najprijatnije iznenađenje i svakako jedan od dvojice najboljih Partizanovih fudbalera ove sezone, uputio je šut koji je imao čudnu putanju. Lopta je letela ukrivo ka golu, a tom prilikom u šesnaestercu nikog nije zakačila već se lagano ušetala u gol Voždovca.

Srpskom vicešampionu posao je bio olakšan u nastavku meča, pošto je u 41. minutu bivši fudbaler kluba iz Humske Miloš Mihajlov oštro faulirao Leonarda i zaradio crveni karton.

Partizan je iskoristio brojčanu prednost na terenu i u drugom poluvremenu sa još dva pogotka priveo meč kraju. Najpre je novajlija koji je ovog leta stigao u Humsku, Bojan Ostojić, duplirao prednost, da bi Everton Luiz postavio konačnih 0:3.

Partizan ovom pobedom zauzima treće mesto na tabeli sa 25 bodova. Bod više ima Vojvodina, a tri poena viška Crvena zvezda. Oba ova tima u nedelju igraju svoje mečeve 12. kola.

Voždovac je sa 14. bodova na 10. poziciji.

 

Komentari (1)

Jasan odgovor!

15.10.2016 19:21

Neverovatno!Pesnica u celo policiji,drzavi,Vucicu...!Majice sa likom kriminalca i narko dilera tzv. vodji navijaca,kome se odaje pocast!!??Oni su vojska?!Pa,ko kome ovde dokazuje ko se pita i ko je glavni u zemlji?!Vucicu,Stefanovicu,pljunuli su vam u lice!!!