Velika pobeda... FK Partizan
Marko Metlaš
Velika pobeda... FK Partizan

Marko Metlaš

Velika pobeda... FK Partizan, Foto: Marko Metlaš

Fudbaleri Partizana savladali su Voždovac u plej-of meču Superlige sa 2:1 i tako napravili korak bliže tituli.

Crno-beli su morali da se suočavaju sa rezultatskim zaostatkom, pošto je Georgijević sjajnim pogotkom u 19. minutu načeo mrežu Nemanje Stevanovića, koji je najveći krivac za ovaj pogodak.

Do kraja poluvremena promene rezultata nije bilo, a već na početku drugog dela utakmice, ponajbolji fudbaler "parnog valjka" Leonardo iskoristio je gužvu u kaznenom prostoru i izjednačio rezultat.

Do preokreta je došlo u 73. minutu meča, nakon što je Uroš Đurđević realizovao penal. Pre toga, lopta je pogodila u ruku Putničanina koji se nije sklonio na vreme.

Do kraja meča, golova više nije bilo, a Partizan je ovim trijumfom stekao šest bodova prednosti u odnosu na "večitog rivala" Crvenu zvezdu, koja će nešto kasnije na stadionu "Rajko Mitić" igrati sa Mladosti iz Lučana.

Crno-beli su zbog kazne igrali pred praznim tribinama, ali to "grobare" nije sprečilo da bodre svoj tim. Naime, ispred stadiona na mestu između severne i zapadne tribine, razapet je video bim sa direktnim prenosom meča, a najverniji navijači pružali su podršku voljenom klubu.

Navijači ispred stadiona gledaju meč na video bimu

Marko Metlaš

Navijači ispred stadiona gledaju meč na video bimu, Foto: Marko Metlaš

Do kraja prvenstva, Partizan ima gostovanje u Nišu gde će koplje ukrstiti sa Radničkim, a onda će na svom terenu u poslednjem kolu igrati protiv Mladosti.

Komentari (1)

don

13.05.2017 19:31

Hahahahahaaahahaaa opet štela i penal i sve je neregularno