Fudbaleri Partizana na "ribanju"
Printscreen: Youtube
Konačna odluka - Partizan suspendovan!

Printscreen: UEFA

Konačna odluka - Partizan suspendovan!, Foto: Printscreen: UEFA

Ovo je u svojoj dokumentaciji objavila UEFA, koja je Partizanu presudila zbog ponavljanja prekršaja.

Crno-belima je sada kao jedina nada preostao Sud za sprotsku arbitražu u Lozani (CAS), gde imaju rok od 10 dana da upute zvaničnu žalbu.

 

Komentari (6)

Gavra

11.01.2017 18:28

Sto li nisu dosledni tako prema Dinamu iz Zagreba. Uvukla se politika u sve pore i ovo nema veze sa sportom.

lični stav.

11.01.2017 20:56

@Gavra - Orkuda tebi informacija da" Dinamo" ne ispunjava svoje obaveze? Kod UEF-e Nema moji tvoji ili nečiji, što bi Srbin rekao :nema "trte-mrte"maksimalno je korektna i pravedna prema svima. Kada je u pitanju "Partizan" jednom rečju: SEDI DI SI NI ZA OVDE NISI. Vladajuću garnituru sav taj šljam i ološ što pre najuriti.(navijač "Partizana" iz 65-tih, 70-tih, 80-tih do raspada, a onda posmatram cirkus i kriminal)

NOLAN SMIT

11.01.2017 19:14

UEFA JE STROGA ALI PRAVEDNA.

protivnik lazova i prevaranata

11.01.2017 19:46

Ovo je svakako dobra odluka , jer je stanje u nasem fudbalu kriminalno , posebno u Partizanu , gde ponovo hara Miloseviceva klika Vucelici , Vazure i kojekakv sljam koji sa sportom nemaju nikakve veze , nadam se samo da ova luda Vlada nece dati novac od nasih penzija , sem ako nije u dilu sa navedenima, pa da operu nesto para iz budzeta , sto ce biti najverovatnije , PO SISTEMU TRPAJ TRPAJ .

jovo

11.01.2017 19:58

Dugogodišnji navijač sam Partizana,UEFI svaka čast to isto uraditi sa svima,dosta lopovluka.Nije nego ,sada će te da platite,zašto niste to uradili "juče".Lopovi jedni.Zato nam i ide sve u životu,državi tako sutra će mo.Malo morgen nećete.Odgovorne marš iz fudbala i u ćorku.

Puritanac

12.01.2017 00:01

Nije Partizan igrao Evropu ni ove godine, osim prvog kola protiv Poljaka pa je preziveo.Zivimo u zemlji u kojoj mnogo toga ne valja pa ni Partizan nije izuzetak.Ne shvatam ljude koji likuju zbog ovoga pogotovo sto je jedino Partizan od svih nasih klubova poslednjih petnaestak godina pravio kakve takve rezultate u Evropi,sakupljao bodove za ovu zemlju i zaradjivao milione.Ovom kaznom se ne kaznjavaju krivci koji su pljackali pare od transfera i nagrada od UEFA,nego mi obicni navijaci Partizana.