Miroslav Vulićević
Marko Metlaš
Miroslav Vulićević

Marko Metlaš

Odsustvo Vulićevića bilo bi veliki peh za Partizan, Foto: Marko Metlaš

Nakon crvenog kartona za štopera Milana Mitrovića u Humskoj u prvom meču 1/16 finala protiv češke Viktorije iz Plzenja, pod velikim znakom pitanja je i nastup kapitena, desnog beka Partizana Miroslava Vulićevića.

Prema saznanjima "Telegrafa", Vulićević ima ozbiljnu distorziju desnog zgloba zarađenu na gostovanju u Lučanima.

Šanse da zaigra nisu obećavajuće. Međutim, ukoliko se ipak nađe na spisku putnika za Češku, lekarski tim će pokušati da ga osposobi injekcijama. Ista želja, postoji i kod samog Vulićevića, svesnog šta revanš u Češkoj znači za klub i navijače.

Kapiten crno-belih je u nedelju, takođe, imao i veliku rasekotinu od 20 centimetara zarađenu u duelima sa igračima Mladosti.

Problem sa eventualnom zamenom

Kao Vulićevićeva zamena pored desne aut linije najverovatnije će se pojaviti Milan Radin, univerzalac koji se najbolje snalazi na mestu zadnjeg veznog igrača, ali mu ni pozicija desnog beka nije strana.

Dakle, postoji mogućnost da dvojicu veznih igrača gledamo u Partizanovoj zadnjoj liniji i Češkoj. Osim pomenute izmene na mestu desnog beka, umesto Mitrovića na poziciji štopera šansu bi najverovatnije trebalo da dobije Marko Jevtović, osim ako trener Đukić ne ukaže poverenje golobradom Svetozaru Markoviću od samog starta u paklenoj utakmici.

Komentari (1)

Accca

20.02.2018 20:31

Da se povredio Stojkovic,Partizan bi bio jači