Ivica Dačić i Dragan Marković Palma
Alo!
Saša Janković

RAS

Saša Janković, Foto: RAS

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić, nema sumnju da bi lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković bio idealan cimer Šešelju u “Zadruzi”.

- Saša Janković bi bio odličan za “Zadrugu”. On je, sudeći po onom što piše i govori, potpuno digao ruke od politike i sad je neka vrsta “građanskog” mesije. Zadrugarima bi mogao da zameni Kleopatru tako što bi im proricao budućnost i bacao urok - tvrdi Krstić za “Alo!“.

Beli ide na glasanje

Tanjug

Beli ide na glasanje, Foto: Tanjug

Da među našim političarima, kako iz vlasti, tako i iz opozicije itekako ima kandidata i za “Parove” uveren je politički analitičar Branko Radun.

-U rijaliti bi pre svih mogao da ide Beli jer on i jeste političko-satirični lik. Meni i Čeda Jovanović isto deluje kao neko ko bi mogao u rijaliti jer čovek voli da se slika, da se eksponira, da se manekeniše. Naravno i Nenad Čanak, on je rijaliti igrač pravi, jer je skandal majstor. Takođe i Dragan Marković Palma bi bez problema mogao u rijaliti bilo koje vrste jer mislim da ga ne bi bi bio blam od toga - kazao je on i otkrio da i u samoj Vladi Srbije ima onih koji bi se odlično uklopili u društvance poznatih i nepoznatih likova i starleta.

Dragan Marković Palma

Đorđe Kojadinović

Dragan Marković Palma, Foto: Đorđe Kojadinović

 - Naravno govorim o Ivici Dačiću koji voli da peva i koji je i sada neka vrsta rijaliti zvezde. Njegovi spontani nastupi su bili vrlo zapaženi, on je kao minsitar spoljnjih poslava bio karaoke zvezda na inauguraciji predsednika. On voli humor, sklon je noćnom životu, starletama i on bi mogao u “Parove” bez problema - zaključuje Radun.

Ivica Dačić

Profimedia

Ivica Dačić, Foto: Profimedia

 Marketinški stručnjak Cvijetin Milivojević pak smatra da rijaliti programi mogu ponekad da pomognu političarima.

- Po meni je svojevremeno učešće Marijana Rističevića u rijalitiju “Farma” njega iz mrtvih vratilo u politički život. On se tamo snašao, on je poljoprivrednik, razume se u poljoprivredne radove i poslove oko domaćinstva i on je tamo pobrao simpatije dobrog dela gledalaca. Ta vrsta političara bi se snašla u rijalitiju- kazao je on i naveo da mu je tužna cela priča oko Šešelja i “Zadruge”.

Marijan Rističević

Z. Lončarević

Marijan Rističević, Foto: Z. Lončarević

- Mislim da je jedan čovek koji je ipak bio žrtva jedne belosvetske nepravde, koji je zbog suđenja proveo deceniju u Haškom tribunalu i sada je pušten kao na jednom povocu koji mu povremeno popuste ili pritegnu i on se faktički više ne ponaša kao autonoman političar. To je nažalost politička sudbina Vojislava Šešelja - naveo je on.

Zavetnicu zvali u Zadrugu

Zavetnica:  Milica  Đurđević

Vladimir Živojinović

Zavetnica: Milica Đurđević, Foto: Vladimir Živojinović

 

Kako “Alo!“ saznaje Milica Đurđević, članica Predsedništva i portparolka Pokreta „Zavetnici“ odbila je pre mesec dana ponudu Željka Mitrovića da uđe u rijaliti program “Zadruga“. Iako joj je nuđen ozbiljan novac, kako kaže naš izvor, ona je to odbila zbog straha da bi time ukaljala svoju političku karijeru koju temeljno gradi.

 

Komentari (3)

GLUPOSTI

15.09.2017 15:17

DO PLAFONA! ANALITIČARI DOKONI!

Goran NS

15.09.2017 17:38

Zaboravili ste i Zukorlica. On i Vesna Rivas bi bili najidealniji par.

nedjo

15.09.2017 23:58

palmu sa žarkom u istom krevetu