Palma na pijaci
Privatna arhiva
Palma na pijaci

Privatna arhiva

Palma na pijaci , Foto: Privatna arhiva

Tom prilikom konstatovali su da treba da se smanji uvoz poljoprivrednih proizvoda iz drugih država u Srbiju.

Dragan Marković Palma izjavio je da više voli malu srpsku jabuku nego onu veliku veštačku iz uvoza.

Marković je rekao da ne treba odvajati selo od grada, da sve ono što imaju građani koji žive u gradu treba da imaju i građani koji žive na selu. Sve seoske ulice moraju biti asfaltirane, mora da postoji Dom kulture, ambulanta, sportski tereni. U selima koja su udaljena 10 i više kilometara od grada penzioneri i đaci moraju imati besplatan prevoz, da tezge na pijaci moraju biti besplatne za poljoprivredne proizvođače, jer sve te povoljnosti imaju građani tamo gde koalicija SPS - JS ima većinu i gde je na vlasti.

Dragan Marković Palma je razgovarao i sa poljoprivrednim proizvođačima u prostorijama zadruge u Azanji. Poljoprivredni proizvođači i ostali prisutni građani sa oduševljenjem su prihvatili program koji nudi SPS - JS. Tom prilikom Marković je rekao da sve partije imaju slične programe ali da građani moraju glasati za dela koja su vidljiva tamo gde mi imamo većinu.

On je pozvao građane da na lokalnim izborima 25. marta glasaju za listu SPS - JS koja će se na glasačkom listiću naći pod rednim brojem 4.

 

Komentari (1)

Pera Detlic

22.03.2018 10:33

A sto mu je sladja zapadna kobasica nikom nista...........