Aca Lukas
Petar Dimitrijević
Aca Lukas i Ksenija Pajčin

Alo!

Aca Lukas i Ksenija Pajčin, Foto: Alo!

Ipak, Aca se za „Alo!” još jednom osvrnuo na svoju burnu vezu sa ženom koja je važila za seks-simbol devedestih.

- Kada sam priznao da sam bio u ljubavnoj vezi sa Ksenijom Pajčin, bio sam isprovociran od novinara, koji uporno pokušavaju da me predstave kao velikog zavodnika. Samo sam im tražio da mi nabroje sa kojim sam ja to ženama bio, pored mojih supruga. Pošto oni nisu imali odgovor, ja sam im pomogao i rekao da sam bio u vezi sa Ksenijom, iako su to mnogi znali - kaže Lukas i priznaje da su i posle raskida ostali u sjajnim odnosima.

Aca Lukas

Goran Srdanov

Aca Lukas, Foto: Goran Srdanov

Sonja neka upozori Sofiju!

Lukas nije bio upoznat sa činjenicom da njegova bivša pastorka Sofija vozi njegovu i Sonjinu ćerku Viktoriju na prednjem sedištu automobila. Sporne fotografije je mlada blogerka objavila na svom Instagram profilu i tada je šokirala javnost.

- Sofija ima vozačku dozvolu u svojoj sedamnaestoj godini i ima pravo da vozi do deset uveče. Nisam video fotografije na kojima Viktoriju vozi na prednjem sedištu, nadam se da te slike nisu nastale tokom vožnje. Naravno da Viktoriji nije mesto na prednjem sedištu. Ako je to istina, reći ćemo mama Sonji da obrati pažnju - zaključio je Lukas.

- Ksenija i ja se nikada nismo rastali, mi smo bili pre svega prijatelji, i onda se sve spontano okončalo. Toliko mi je žao te devojke, ona je bila pre svega sjajna osoba, pravi drug, sve ostalo nije bitno - kaže Aca i otkriva da svakog dana pomisli na nju.

- Upalim joj sveću, iako nisam nešto pretrano pobožan, moram priznati. Često je se setim, ali, naravno, kao druga, da ne bude zabune - rekao je pevač.

Aca Lukas i Ksenija Pajčin su bili u vezi nakon što se pevač razveo od prve supruge.

Kako su pre više od deset godina spekulisali mediji, Lukas i Ksenija su se kad nisu nastupali često mogli videti kako obilaze beogradske splavove, gde su lumpovali do zore.

Ipak, niko od njih tada nije potvrdio da su u ljubavnoj vezi, sve dok Lukas nije progovorio.

- Devojke me nisu spopadale ni sada kada sam slobodan, ni kada sam bio zauzet. Ja sam jedva i našao ženu. Ko će mene ovakvog. Ja nisam ni ljubavnik, ni zavodnik, to me ne interesuje u životu. Nisam bio sa Anom Sević, kao što se priča, ali bio sam sa Ksenijom Pajčin. U ljubavi smo bili između moja dva braka, sve je trajalo sedam-osam meseci. Ona je jedna od boljih osoba koje sam upoznao u životu - rekao tada Lukas.

Komentari (2)

Idi bre pa se

06.10.2017 16:41

leči!

vesna

06.10.2017 18:07

videla sam snimak sa malom viktorijom. ne samo da je dete na prednjem sedistu nego je sofija snimala u toku voznje. snima dete dok vozi a dete sedi na prednjem sedistu a ima 5,6 godina?!?!