raskid
screenshot Youtube
raskid

screenshot Youtube

Foto: screenshot Youtube

Jedan od najgledanijih snimaka na Redditu je video agresivnog ispada devojke koju je upravo napustio dečko. Nakon što joj je rekao da je ostavlja, ona mu je lupila šamar.

Mladić ju je nakon toga izbacio napolje i počeo da snima njeno ponašanje, najverovatnije kako bi se osigurao ukoliko ona učini nešto nepromišljeno.

Devojka je nakon toga pod pretnjama pokušavala da uđe u kuću na sva moguća vrata i prozore, a jedna je vrata na kraju i razbila.

- Samo da joj na usta ne ide pena - napisao je jedan od komentatora na Jutjubu, a drugi se složio: "Ovo izgleda kao početak zombi apokalipse..."

U svakom slučaju, kakav god raskid imali, nadamo se da nikada nećete imati - ovakav.

 

Komentari (3)

Stop nasilju nad muskarcima

11.10.2016 22:09

Znate sta bi bilo da on ovo radi? Ja cu vam reci. Zasedao bi SB UN, hastag zastitimo zene, feministkinje bi organizovale masovne proteste, komentatorke bi se utrkivale ko ce ga vise ocrniti . . . A ovo ce proci nezapazeno. I posle se cudimo kad nekom muskarcu pukne film.

td

12.10.2016 08:31

@Stop nasilju nad muskarcima - Verovatno ste u pravu, ali zasto je to tako, da li znate koliko je zena UBIJENO od pocetka godine, raspitajte se, ovo bar nije fizicko maltretiranje, htedoh reci, postoji naravno i nasilje nad muskarcima, ali sigurno nije zastupljeno koliko nad zenema, zato je i pitanje na pocetku, da li znate koliko je zena ubijeno od pocetka godine zbog nasilja

yoi

12.10.2016 07:44

Šta ću nano, dragi mi je ljut