Ljubljana ima moćnog saveznika u Vašingtonu: Bračni par Tramp
profimedia
Ljubljana ima moćnog saveznika u Vašingtonu: Bračni par Tramp

profimedia

Ljubljana ima moćnog saveznika u Vašingtonu: Bračni par Tramp, Foto: profimedia

Novi šef Bele kuće zamolio je Pahora u telefonskom razgovoru da prenese najbolje želje slovenačkom narodu, a onda je slušalicu dao Melaniji, koja se potom sita ispričala sa prvi čovekom Slovenije, što ne čudi kada se uzme u obzir da su oboje nekada bili u manekenskim vodama.

Naime, Pahor se tokom mladosti bavio manekenstvom, čime je dopunjavao studentski budžet, ali je potom veoma brzo ušao u političke vode i odustao od piste, dok se Melanija probijala s druge strane Atlantika i na kraju udala za jednog od trenutno najmoćnijih ljudi na planeti. U međuvremenu, ministar trgovine u novoj američkoj administraciji Donalda Trampa biće, prema jednom izvoru, milijarder Vilbur Ros, koji se smatra „kraljem bankrota”, jer je poznat po tome što kupuje propale kompanije.

Tramp do Asada preko drugarice Sergeja Lavrova

Sin izabranog predsednika SAD Donalda Trampa, koji nosi isto ime, navodno se u Parizu sastao sa sirijskom političarkom Random Kasis. Kako prenose svetski mediji, ona je supruga državljanina Francuske Fabijena Bosara, biznismena sa čvrstim vezama sa Kazahstanom i Rusijom, a upravo je on upoznao svoju suprugu sa ruskim šefom diplomatije Sergejem Lavrovim.