Naslovna strana VIP Magazina broj 18
Alo!
Naslovna strana VIP Magazina broj 18

Alo!

Naslovna strana VIP Magazina broj 18, Foto: Alo!

Saška Karan svojim učešćem u popularnom rijalitiju „Zadruga“ ne prestaje da intrigira javnost, a iako je poznato da pevačica već dugi niz godina živi u skladnom braku s Aleksandrom Gazivodom, malo ko zna njenu burnu prošlost, u kojoj je najintrigantniji detalj samoubistvo njenog bivšeg supruga!

- Zoran Tukmanović, poznat po nadimku Šilja, doveo je Sašku iz nekog sela kod Vukovara. Ona je živela s njim, a kasnije se i udala za njega. Počela je da peva u kafani "Plavi Dunav" u Krnjači i radila je tu jedno četiri-pet godina. Kad god je Saška radila, ljudi su dolazili već u šest popodne da zauzmu mesta, iako nikada nije znala da peva - kazao je Ivan Žagar, dugogodišnji prijatelj Saškinog prvog muža.

Saška Karan

Screenshoot Youtube

Saška Karan, Foto: Screenshoot Youtube

Zašto je Karanova morala da ode iz doma prvog supruga i šta se sa njim kasnije desilo, pročitajte u najnovijem izdanju VIP magazina.

Osim toga, novi broj našeg nedeljnika donosi i ekskluzivnu priču o još jednoj svađi Rade Manojlović i Harisa Berkovića, ali i intervju sa Milicom Pavlović, u kom je bez dlake na jeziku, govorila o Katarini Živković, Milici Todorović, Saši Popoviću, ali i navodnoj vezi sa glumicom Draganom Mićalović...

Ne propustite ni intervju sa Jelenom Kostov o zabranjenim temama, ali ni priču poznatog astrologa, koji nam je otkrio šta su zvezde spremile Jeleni Karleuši...

Goca Tržan je stala ispred našeg objektiva i uz nekoliko selfija, odgovorila na škakljiva pitanja...

Šta su zvezde radile protekle nedelje, daleko od očiju javnosti, pogledajte u našoj rubrici "Paparaco", a otkrijte i koja poznata ličnost nije uspela da zadovolji kriterijume naših modnih stručnjaka.

Besplatni primerak najnovijeg broja VIP magazina, potražite od 13. marta, na svim kioscima širom Srbije uz dnevni list "Alo!".