Horoskop ljubavni horoskop ljubav
Shutterstock
Horoskop ljubavni horoskop ljubav

Shutterstock

Horoskop, Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Očekuje vas potpisivanje važnog poslovnog ugovora. Budite spremni da pregovarate o nekim stvarima. Ukoliko postoje stavke koje treba menjati, utičite da tako i bude.

LJUBAV: Imate utisak da voljena osoba nije sasvim iskrena prema vama. Deluje vam nekako nesigurno a niste sigurni zašto je to tako. Pokušajte da nađete vremena za otvoren razgovor o vašim dilemama.

ZDRAVLJE: Bolovi u grlu su mogući. Izbegavajte hladna i gazirana pića i povedite računa o sebi malo ovih dana. Držite se podalje od bilo kakvih stvari koje vam mogu poremetiti zdravlje (alkohol, cigarete itd).

BIK

POSAO: Dobićete priliv novca koji će vam popraviti raspoloženje ali i stanje na bankovnom računu. Generalno ste zadovoljni situacijom koja vlada na poslovnom planu i nemate veće brige.

LJUBAV: Tražite sigurnost na ovom planu ali pored pogrešne osobe. Moguće je da vama tek slede jako važna emotivna dešavanja. U narednom periodu ćete upoznati novu osobu.

ZDRAVLJE: Gubitak apetita je naglašen. Ovo jei povoljan period za mršavljenje ako imate višak kilograma. Možete da očekujete da će ova faza potrajati neko duže vreme kod vas.

BLIZANCI

POSAO: Niste preterano skoncentrisani na posao, pa možete da napravite manje greške i propuste. Ipak, izvućićete se z pomoć svoje snalažljivosti i dovitljivosti kao i uvek...

LJUBAV: Niste sigurni u svog partnera. Prepustili ste se nekim iracionalnim strahovima. Nema potrebe da brinete. Pokažite mu da ste uplašeni, a on će vam pružiti sigurnost i zaštitu koja vam je potrebna.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica. Nizak pritisak, malaksalost, generalno se možete osećati nekako slabo. Bilo bi dobro da se danas ne naprežete previše i da date sebi vremena za odmor.

RAK

POSAO: Moguće je da ste nervozni jer su pred vama važni poslovni projekti. Poradite na samopouzdanju koje je očigledno počelo da opada. Nemojte da slušate ono što drugi govore.

LJUBAV: Veoma ste emotivni i voljena osoba je toga svesna. Sa vama nije uvek lako izaći na kraj ali kada volite dajete se maksimalno. Potreban vam je partner koji ima dovoljno razumevanja.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa nesanicom kod vas. Generalno imate višak energije koja može da se pretvori u napetost ako je ne budete iskoristili na pravi način. Posvetite se bavljenju sportom.

LAV

POSAO: Moguće je da u vašem poslovnom okruženju kruže brojni tračevi i glasine. Ipak, nemojte previše verovati u sve što čujete. Pokažite da umete da se izdignete iznad mase.

LJUBAV: Moguće je da neka osoba pokušava da vam se udvara ali i da vi ne osećate istu dozu privlačnosti prema njoj. Niste spremni da prihvatite emotivnu ponudu samo da bi se nešto dešavalo.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas. Preporuka je da povedete računa o predelu nogu koji može da vam bude posebno osetljiv. Pazite i na svoje zglobove.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete unapređenje. Pokazali ste svoje sposobnosti i sada ćete dobiti nagradu koju ste zaslužili. Očekuje vas odličan dan u kojem ćete biti zadovoljni ishodom posla.

LJUBAV: Dopada vam se jedna veoma harizmatična osoba koja vas je privukla na prvi pogled. Ima neke magnetske privlačnosti među vama. Ne prestajete da mislite o njoj, iako već imate partnera.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Pred vama je faza u kojoj treba da se posvetite sebi i tome da ugodite svojim potrebama. Nemojte da se ustežete i da ograničavate sebe.

VAGA

POSAO: Ako ste zabrinuti za poslovnu stabilnost, ne treba da budete. Stvari su daleko bolje nego što trenutno izgledaju. Sačekajte neko vreme da se raziđu tamni oblaci i videćete da je sve uredu.

LJUBAV: Spremni ste za strastvenu avanturu sa osobom koju ste nedavno upoznali. Ipak, niste spremni za nešto ozbiljno. Za sada vam odgovara neka prolazna varijanta i povremeni susreti.

ZDRAVLJE: Manji bolovi u zglobovima bi mogli da vas prate tokom današnjeg dana. Mogući su i problemi sa reumom, išijasom, kostima generalno. Posavetujte se sa svojim lekarom.

ŠKORPIJA

POSAO: Finansijska situacija vam je sve bolja i zadovoljni ste zbog toga. Srećni ste jer vam se trud isplatio. Možete da očekujete generalno povoljan dan u kojem vam sve ide od ruke.

LJUBAV: Umete da budete preterano ljubomorni i kada nemate veliki povod za to. Mogući su problemi u vezi ili braku. Potrudite se da smanjite tenziju i da sa partnerom smireno rešavate sporna pitanja.

ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt je naglašen, a to je inače slaba tačka koja vas prati tokom čitavog života. Ukoliko ste u narednomperiodu planirali potomstvo, obratite se lekaru za savet.

STRELAC

POSAO: Zabrinuti ste za svoje radno mesto. Bilo bi dobro da porazgovarate sa nadređenima o stvarima koje vas kolebaju. Nemojte da držite u sebi nezadovoljstvo ili bilo kakva nerazjašnjena pitanja,

LJUBAV: Moguće je da se neki problemi koje ste ranije imali u braku sada ponavljaju. Umorni ste od toga da na sebi nosite svu odgovornost za neke stvari. Potrebna vam je mala distanca od partnera.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i poroke bilo koje vrste jer vam je sada organizam oslabljen i mogli biste da imate probleme sa zdravljem. Moguća su neka trovanja ili drugi problemi.

JARAC

POSAO: Očekuje vas pokretanje novih poslova. Povoljan je dan ako tražite nove saradnike ili potpisujete ugovore. U svakom slučaju stanje na poslovnom planu je prilično dinamično.

LJUBAV: Voljena osoba je za vas pripremila neko lepo iznenađenje. Moguće je da ćete veći deo dana provesti u veoma romantičnoj atmosferi. Pred vama je jako lep dan za ljubavno polje.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa bubrezima su mogući kod vas, poput pojave kamena ili peska. Preporuka je da se na vreme obratite lekaru koji će imati pravi savet za vaše tegobe.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete više posla nego inače. Samim tim i vaš profit će biti veći. Posvetite se obavezama i imaćete mogućnost da značajno povećate svoju zaradu.

LJUBAV: Moguće je da vam je potrebno neko vreme za razmišljanje. Niste sasvim sigurni u svoje emocije. Voljena osoba vam deluje kao neko ko povremeno sedi na dve stolice.

ZDRAVLJE: Manji pad imuniteta je naglašen kod vas pa bi bilo dobro da povećateunos vitamina i da mirujete. Izbegavajte sve potencijalne izvore zaraze i malo više se posvetite svom zdravlju sada.

RIBE

POSAO: Današnji dan vam ne donosi mnogo poslovnih obaveza, pa možete da iskoristite vreme da se opustite. Očekuje vas dobar odnos sa kolegama i generalno pozitivno raspoloženje na poslu.

LJUBAV: Očekuje vas veoma uzbudljiva atmosfera sa osobom koja vam se dopada. Vas dvoje ste povezani na neki specifičan način. Konačno dolazite do zbližavanja i osećate da se tu mogu razviti emocije.

ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivim očima koje inače mogu biti vaša slaba tačka. Mogući su problemi sa vidom, promena dioptrije. Katarakta ili nešto treće. Posavetujte se sa svojim lekarom.