Aleksandra Prijović
Alo!/Rajko Ristić
Aleksandra Prijović

Alo!/Rajko Ristić

Aleksandra Prijović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović venčaće se 21. juna u Beogradu.

Pevačica i naslednik imperije Živojinović sudbonosno "da" će izgovoriti u crkvi Sv. Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, koju su već posetili sa kumom Acom Pejovićem.

Pejović će na venčanju biti kum pevačici, dok će kum Filipa Živojinovića biti ni manje ni više nego naš košarkaš Miloš Teodosić!

 

 

Aleksandra i Filip su se i prilikom nedavnog boravka u Americi videli sa Jelisavetom i Milošem, kojeg su bodrili i na jednoj od utakmica.

- Naše porodice su tu da nam pomognu, a svaka konačna odluka će, naravno, biti naša. Njihova podrška nam najviše znači. Tek sam počela da razmišljam o tome, jer se sve desilo na brzinu, ali bih najviše volela da bude veselo i da se naše porodice i prijatelji lepo provedu. To je ono o čemu ćemo najviše voditi računa, pored toga da sve bude kao iz bajke, lepo osmišljeno i zamišljeno - rekla je nedavno Aleksandra na temu svadbe.

 

Komentari (1)

dragana

08.03.2018 15:01

Devojčice, nemojte pomisliti da vam škola ne treba.. nije baš sve bajkovito kao što Vam se čini na prvi pogled. ne znam zašto novine posvećuju ovoliko pažnje nek se venčavaju nek rade šta hoće, nemojte usmeravati devojčice da je najvažnije da budu lepe i bez škole.