Kim Džong Un
Profimedia
Donald Tramp

Profimedia

Bio bi prijatelj sa Kim Džong-unomDonald Tramp, Foto: Profimedia

Tramp je to kazao nakon sastanka u vijetnamskoj prestonici Hanoju sa predsednikom Vijetnama Tran Djaj Kvangom, odgovarajući na pitanje novinara da li mogao da zamisli da bude prijatelj sa Kimom.

"To bi moglo da bude čudno ukoliko bi se desilo, ali je moguće. Ukoliko bi se desilo, to bi mogla da bude dobra stvar za Severnu Koreju, to mogu da vam kažem, ali bi moglo da bude dobro i za mnogo drugih mesta i za ostatak sveta", rekao je Tramp.

On je dodao da "bi moglo da bude nešto što bi moglo da se desi".

"Ne znam da li će desiti, ali bilo bi veoma, veoma lepo", zaključio je američki predsednik.

Tramp je pre ove izjave na Tviteru napisao da ga je Kim uvredio time što ga je nazvao "starim" i naveo da on nikada ne bi nazvao vođu Severne Koreje "malim i debelim".

Kim Džong Un

Profimedia

Kome bre ti, mali debeli... Kim Džong Un, Foto: Profimedia

"Zašto bi me Kim Džong-un vređao nazivajući me 'starim', kada ja njega nikada ne bih nazvao 'malim i debelim'? Pa dobro, ja se toliko trudim da budem njegov prijatelj - i možda će se to i desiti jednog dana!", tvitovao je Tramp.

Komentari (4)

Тртрћко

12.11.2017 09:24

Синоћ беше на кабловском Дискаверију репортажа о Северној Кореји.МОМУНИЗАМ ДО ДАСКЕ!Дошао им у посету познати светски лекар за проблеме са очима.Хиљаду особа је оперисао у готово никаквим условима да би успешно прогледали.СВАКА ЧАСТ!Нобел награда!И пајзи сад ... Нико да захвали лекару већ особа којој су скинути завоји са очију прогледала је и стаде испред слике вође: - Хвала ти вођо што сам прогледала!Да тебе не беше ... Верујте ми да ме срамота да даље пишем шта сам гледао!МОМУНИЗАМ А ЛЕКА НЕМА

Pera kojot

12.11.2017 16:12

@Тртрћко - Nisam znao da tamo vlada MOMUNIZAM ?.

Lune

12.11.2017 23:24

@Тртрћко - Hm,hmm..ali,ne zivis ti tamo,pa da se sekiras,mozda je i vodja zasluzan,za vid zdravstvenog,besplatnog osiguranja i slicno.

problem je sto nema svetskih sudija

12.11.2017 16:09

Ne moze biti niko njima prijatelj ako se ne igra kako oni sviraju, ako je to tako a tako je zasto neko ne okarakterise tu vrstu politike prema onima kod kojih jos nisu uspeli da zadju i sprovedu svoje namere , negde se nekima ne poklapaju stavovi sa njihovim po pitanju vodjenja drzave ili ekonomije ili ........i sl. Ja to posmatram ovako , ako se uzme zivotinjsko carstvo i recimo uspeli su vecinom lisice da zavladaju ali ne uspevaju sa svima ,neki se opiru , pitanje je zasto zele