Seks ljubav strast krevet orgazam ljubav zavođenje
Shutterstock
Seks ljubav strast krevet orgazam ljubav zavođenje

Shutterstock

Seks, Foto: Shutterstock

U jedno možete biti sigurne, ako muškarac radi ove stvari u krevetu, zadržite ga pored sebe zauvek.

1. Uvek se brine da doživite orgazam. A kada se to dogodi, izgleda poput erotične scene iz filmova, samo što je realnost i događa se upravo vama.

2. Uslugu uvek vraća uslugom. Reč je, naravno, o oralnom seksu. Kada mu pružite oralni seks, on vam uvek uzvrati i da bude još bolje - češće se spušta dole nego vi.

3. Zna da vagina nije vaša jedina erogena zona i nikada ne ignoriše ostale. Tačno zna koji su to delovi tela. Bez da ih je guglao. I svestan je da su te erogene zone jednako važne kao i vagina, ako ne i važnije.

4. Ne plaši se da proba nove stvari. Uz njega se osećate toliko opušteno da mu možete reći svoje najveće seksualne fantazije, a da se pritom ne osećate smešno i da vam ne bude neprijatno.

5. Obasipa vas komplimentima.Na primer, ujutru kada se zajedno probudite.

6. Ljubi vas nakon oralnog seksa. Nije važno ko je bio akter, svestan je da ste zajedno i da su telesne tečnosti deo odnosa. Ni jedan deo vašeg tela nije mu odbojan.

7. Kada mu kažete da je najbolji s kojim ste ikada bile, to iskreno mislite. I stvarno ne lažete. Toliko ne lažete da masturbirate dok razmišljate o njemu, a zajedno ste.

Seks Ljubavnici

Shutterstock

Seks, Foto: Shutterstock

 

Komentari (3)

nedjo

15.01.2018 17:05

ja gad se sjurim ,zna da sam zmaj od noćaja!

Maja

15.01.2018 22:14

Pravi je ako sutradan ne mozete normalno da sednete :)

nedjo

16.01.2018 09:08

@Maja - tako je majce...kad deda oplevi,moja domacica puzi